• meşhur vip imam
    ünlülerin cenaze namazını kıldırıyormuş
    (bkz: beyaz futbol)
  • enteresan sekilde akli basinda bir insana benziyor. carpitmadan saf bilgi veriyor.
    hafiz imiş.
  • fox tv'de 'sahur sohbetleri' programını sunan ramazan ayının tebessüm yüzlü din adamı. eskilerin 'iyi aile çocuğu' diye nitelendirdiği, efendi bir tipe sahip olması, sakinliği ve konuğuna olan saygısı, dinleme kültürüne sahip oluşu ayırt edici özelliklerinden. güzel.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ssevkq8fjjg

    rezillik diz boyu. abdulaziz hocayı savunduğumdan değil de uslubu cok yanlıs ve cok kötü laf yiyor.
  • kaliteli bir sahur programı sunan mütevazı hoca. dinden neredeyse soğutan hocalara kıyasla dini sevdiren, ilgiyle dinleten sevimli biri. umarım değişmez.
    programında hem ilahileri hem de ezanı okuyan hocanın sesi de ayrı güzel.
  • prezentabl din adamı.

    severek izliyoruz. kendisini tebrik ediyorum. anlatımı gayet yalın ve duru.

    islamı böyle adamlar anlatmalı.
  • çok fazla sahur programları izleyen biri değilim galiba nihat hatipoğlu'ndan dolayı hafif bir tiksinme durumum var ve ön yargılıyım bu programlara. fakat birkaç gün önce tv'de bu arkadaşın programına denk geldim annem bu tarz sohbet programlarını sevdiği için onunla birlikte biraz izledim. yukarıdaki birkaç entry'de girildiği gibi bana da tarzı diğer program yapan kişilere göre farklı geldi. sonra kendisini biraz araştırayım dedim, ekşi sözlükte hakkında neler yazılmış diye baktım ve instagram sayfasına girdim. adam resmen kıldırdığı cenaze namazlarında çekilen fotoğrafları instagram sayfasında paylaşmış. hatta hikayelerde öne çıkardığı bir gönderide direkt mesut yılmaz'ın oğlunun cenaze töreninin gazete fotoğrafı var ve bu arkadaş'ta tabutun en önünde gazeteye çıkmış.

    hasılı zamane imamları bile farklı ama gerçekten çok merak ediyorum, cenaze namazı kıldırırken çekilen fotoğrafları paylaşırken ne düşünüyordu. itinayla cenaze namazı kıldırılır diye reklam yapmaya falan mı çalışıyor ben tam olarak anlamadım. bir ara programında cenaze namazı fotoğraflarını paylaşmak caiz midir açıklarsa sevinirim*

    tanım: kıldırdığı namazlardan anladığım kadarıyla hakkında girilen ilk entry'i sonuna kadar hak eden vip imam. yinede hatipoğlu'ndan iyidir orası ayrı.*
  • az önce sahur programında aile içi sevgi konusunun konuşulmasına istinaden eşine " seni seviyorum" diyerek gönüllerimizi fethetti.zira bir din adamının sevgisini bu derece içten ve cekinmeksizin dile getirmesi her zaman gördüğümüz bir hadise değildir.cunku birçoklarının kalplerindeki sevgi disiplinlerinin arkasına saklanmış gibi sert ve asabidirler.
  • ya benim ilk okul yada orta okuldan sınıf arkadaşım. görünce şok oldum. düzgün bir adamdı o zamanlarda dahi.
hesabın var mı? giriş yap