• son senelerde bazı medya mensuplarının söylemi ile kafama takılan sorun. genelde özellikle hocanın isteğiyle devre arasında gelip de çok birşey veremeyen oyuncular için kullanıyorlar bu tabiri. yaz kampında bir fatih terim idmanı yesinler düzelir diyorlar. sanki gelen adam geldiği yerde hiç çalışmıyordu. neyse aylar geçiyor yaz bitiyor sezon başlıyor. bu sefer bir altı hafta geçsin takım oturacak deniyor. gerçek şu ki kendisinin nasıl bir metodu varsa buraya gelen her yeni transfer ki çoğu fit duran bu adamlara birkaç ay sonra birşeyler oluyor. formları düşüyor. hangi senenin idman usullerini uyguluyor. hangi bilimsel metotları uyguluyor, takip ediyor bilmiyorum. sonucu sahada görüyoruz zaten. idman disiplini de zayıf sanki. emin konuşamıyoruz çünkü çoğu idman basına kapalıydı. ayrıca yardımcılarının hangileri bu konularda eğitimli. mesela beden hocalığıdan hallice scott piri ile çalışan gs oyuncularında her sene darbesiz adele sakatlığı sık duyar olduk. niye başka takımlarda olmuyor. rakip takım analizcisi de necati ise böyle hazırlanan takımdan gel de başarı bekle.
  • diriyi ölürtür!
  • rakibin boğaz turundan sonra maça çıkmış o kadar sallamıyor. siz hafta boyu ne çalışıyorsunuz allah aşkına. bu kadar ne yapacağını bilmeyen bir takım olur mu
  • takıma geldiğinde zımba gibi olan mostafa mohamed'i 5-6 hafta sonra canlı cesede çevirdi. aylarca fatih terim idmanı denen pespayelikten uzak olan diagne'nin dün takım arkadaşlarına göre ne kadar diri olduğuna bakılarak bile kalitesi anlaşılabilir.

    diagne ve onyekuru'ya bakarak bu idmanın ne bok olduğu çok net görülebilir aslında. 2-3 kez kiralık giden/gelen bu oyuncular galatasaray'a geldiğinde zımba gibi oluyorlar, 2-3 ayda azalarak bitiyorlar. gidip düzeliyorlar, bir sonraki gelişlerinde yine zımba gibi başlıyor, terim idmanı yedikçe çöküyorlar.
  • öncesinde bi üçlü sarıp içtiklerini düşündüğüm idman.
  • germe açma
    düz koşu
    ayak tenisi
    brezilya usulü doğum günü partisi

    şeklinde olan programdır.
  • çağdışı kaldığı için futbolcuları ya aşırı yoruyor veya hiç yormuyor. tek bildiğim sahada koşmayan futbolcular üretiyor. bu idmana daha çıkmamış olan yeni transfer çıktığı ilk maçta harikalar yaratırken idmana çıktıktan sonraki maçta dökülüyor. fatih terim sabit düşünceli bir insan olduğundan bu idman metodundan vazgeçecek değil. o yüzden yeni transferlerin çoğu harcanacak matmazel. seneye sil baştan yeni takım kurulacak, bu sene transfer edilenler çöpe gidecek, galatasaray'da ekonomik olarak batacak. burak elmas düşünsün.
  • antrenmanı drone ile kayıt ettirse,e takımdaki havayı da söylemeye gerek kalmayacak o zaman.

    öylesi daha iyi değil mi?

    (bkz: kolej havası)
  • mehter marşı ve eye of the tiger müzikleri eşliğinde yapılan, sürekli hakeme itiraz ve kendini yere atarak penaltı kazanma provaları yapılan antrenmanlar.
  • makine gibi adamı süngere çeviren mucizevi bir etkisi var.
hesabın var mı? giriş yap