• bu iki güzide teknik direktörümüz de gönül verdikleri kulüpler ne zaman sıkışsa teknik direktör olarak göreve çağırılırlar. arada bir milli takımı çalıştırır, yurtdışına falan çıkarlar.
  • fatih terim kulüp takımı ile uefa şampiyonu ve milli takım avrupa üçüncülüğü yaşamış, şenol güneş ise milli takım ile dünya üçüncüsü olmuştur.
    ikisininde kariyerlerinde sağlam başarıları bulunmaktadır.

    ps: alavgan'a hatırlatması için teşekkürler

    ps2: agrali miles'in hatirlatmasi üzerine;

    şenol güneş'in ayrıca konfederasyon 3.lüğü de bulunmaktadır.

    09.11.2015 editi; şenol güneş'in beşiktaş ile şampiyonluğu bulunacaktır*

    16.05.2016 tarihi itibariyle güvenimizi boşa çıkartmamış ve beşiktaş ile şampiyon olmuştur. anasının ak sütü gibi helal bir şampiyonluktur.

    20.02.2017 tarihli edit: beşiktaşımız ile bir şampiyonluk daha yaşayacaktır!

    31.05.2017 beşiktaş'ın başında 2. kez şampiyon olmuştur.

    06.12.2017 beşiktaş'ın başında uefa'da 5 maç sonunda lider olarak gruptan çıkmayı garantilermiştir. ayrıca sene sonunda 3. şampiyonluğu kutlayacaktır.
  • ikisi de teknik direktörlükleri gibi futbolculuklarıyla da kulüplerindeki efsaneler arasına girmişlerdir. lakin şenol güneş, trabzonspor'da şampiyonluk görürken; fatih terim galatasaray'da hiç şampiyonluk görememiştir.
  • türk futbol tarihi açısından et ve tırnaktırlar.. zira yadsınamaz başarıları birbirinden ayrılamaz ve karşılaştırılamayacak kadar mutluluk vericidir.
  • şenol güneş dünya çapında bir teknik adamdır, fatih terim ülke çapında bir teknik adam. şenol güneş yurtdışında bizi başarıyla temsil etmiştir, fatih terim yurtdışında çalıştırdığı iki takımdan da rızası dışında gönderilmiştir.
  • şenol güneş; türk futbol tarihinin açık ara en büyük başarısına imza atmış olmasına rağmen, birkaç yıl sonra milli takımdan kovulurcasına gönderilmiş, istanbullu olmadığı, karizma yoksunu, taşralı diyerek küçümsenmiş, taktik ustası, adam gibi adamdır.

    fatih terim; hasbelkader yakaladığı başarılardan sonra imparator unvanıyla anılmaya başlanmış, dünya futbol tarihinin yüz karası olaylarından olan isviçre maçının baş aktörü olmuş, buna rağmen el üstünde tutulup kendisine biat edilmiş, delikanlı ayağına yatan, taktik ve teknik bilgisi yetersiz gaz vericidir.
  • fatih terim'in elinde şenol güneş'in eski 5 öğrencisinin bulunmasından sonra, fatih terim-şenol güneş yardımlaşması da gayet doğaldır. fatih terim eski öğrencileri için şenol güneş'ten ayrıntılı bir rapor isteyebilir. ne de olsa galatasaray'ın pilot takımının teknik direktörü.
  • şenol güneş her haksızlık karşısında konuşmaktan çekinmezken, fatih terim lig bitiminde konuşucaam dedikten sonra şampiyon olunca sessizliğe gömülmüştür. her ikisi de adam gibi adam mıdır yoksa biri daha mı adamdır, onu tekrar düşünmek lazım.
  • ikisi de çalıştırdıkları takımlarda top koşturmuş, hatta kaptanlık yapmışlardır.

    ikisi de milli takımı çalıştırmıştır. şenol güneş milli takımı dünya üçüncüsü yaparken (2002) fatih terim avrupa şampiyonasında (2008) yarı final oynatmıştır.

    ikisi de yurt dışında görev yapmıştır.

    ikisi de şu an çalıştırdıkları takımları daha önce de çalıştırmıştır.
  • biri imparatorluğu, diğeri emekçiliği tercih eder.

    http://goo.gl/wqpswt
hesabın var mı? giriş yap