• islam davası samimiyet ister ayet açık ve nettir: emrolunduğun gibi dosdoğru ol der. fatih bey islam düşmanı kim varsa onun düşmanı ve allah'a hesabını nasıl vereceğini düşünüyor. belki hala çengelköyde kirada yaşayıp müslümanca mütevazi hayat sürmesi bu yüzde. kendisine fetöcüler de ketöcülerde milyonlar teklif etmesine rağmen emeğiyle sponsorlarıyla hayatını idame ettirmeye çalışıyor. allah islami cihad erenlerini yüceltsin. elhamdülillah bu dava sonsuza dek bitmeyecek. ne mutlu bize ki allah davası yolunda olmayı nasip etmiş bize. allah ihlasla ona samimi bir kul olmayı nasip etsin. sevgiler saygılar güzel abim.
  • davada salt samimi olmak iyi bir şeyse adolf hitler ve benzerleri aşırı samimi hareket etmişler denebilir mi? iyi mi?

    doğru olan samimi olmak değil, akla uygun olanı savunmak. öteki türlü herkesin kendi inancı, ideolojisi, hissiyatı var ve onlardan uzlaşma değil kaos çıkar sürekli bağırarak anlatınca.

    bu sebeple beni samimi falan olması değil akla uygun olması ilgilendirir fakat henüz bir pırıltı da göstermedi ki göstermesi de hayli zor görünüyor.
  • ahah samimiymiş.

    samimiyetin ölçüsü nedir mesela? ahlak? islam? reis? kadir topbaş'ı şöyle yaptım böyle ettim derken bülent arınç için ne diyebiliyor mesela?

    ya da siz satılık köpekler? 15 temmuzdan sonra kin kustuğunuz tiplerden danışman, bakan, büyükelçi şu bu olanlara hanginiz tepki gösterebildi?

    ona buna: danışmanı fetöcüüüüüü, 40 yıl önce yanyana resmi var diye kıçınızı yırtarken kardeşi hapiste olan, tutuklanıp salınan, zaman'da yazan, bankanın başında olan, pensilvanya'ya ziyarete giden ama şu an hala görevde olanların hatta terfi edenlerin hangisine tek laf edebilirsiniz yalaka sürüsü?

    islamı geç sizde insanlık onurundan tek kırıntı, haysiyet, şereften tek damla var mı ki?
hesabın var mı? giriş yap