• seçilmesi durumunda (ki tokat 3. sıra adayı, yani yüzde 99.9 seçilecek) türkiyenin en genç vekili (26 yaşında) olacak akp vekil adayı. daha önceki en genç vekil unvanı da yanılmıyorsam dilek yüksel'e (o da tokat) aitti.

    tabi buradan çıkarılması gereken sonuç tokat şehrinin ne kadar da yeniliklere ve yeni fikirlere açık olduğu mudur, yoksa tokat'ın pek dikkate alınmadığı ve bunun sonucunda da kobay olarak kullanıldığı mıdır bilemeyeceğim.
  • zannedersem en genç ve en güzel vekil olma özelliklerine tek başına sahip, tokat vekili.
  • mükemmel bir özgeçmişe (!) sahip, kimin çocuğu olduğunu ve kimin kontenjanından seçildiğini merak ettiğim yeni ak parti milletvekili.

    ***

    f. gaye güler, 1988 doğumlu,aslen tokat'lı.
    ilköğretim ve lise eğitimlerini istanbul'da, lisans eğitimini gazi üniversitesi iletişim fakültesi'nde tamamladı. istanbul üniversitesi tarih bölümü öğrenciliği devam etmekte.
    siyasi hayatına 2009 yılında ankara il gençlik kolları üniversiteler birimi'nde başladı, 2012-2014 yılları arasında ak parti istanbul gençlik kolları halkla ilişkiler ve seçim işleri birimlerinde sürdürdü.
    çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır.

    ***
  • bu kız davutoğlu'nun oğlu ile ilişkisinden dolayı kontenjandan aday olmuştur.kendisi hemşerimdir çok tanımam ancak kimse 26 yaşında olduğu ve genç bir siyasetçi olduğu için aday gösterildi yalanını söylemesin.
  • türkiye'nin en genç kadın milletvekili olarak meclise girmiş tokat akp vekili.
  • bizde de demek ki guzel siyasetçi çıkıyormus.
  • ortalama yaşam süresi baz alındığında, önümüzdeki 50 sene falan 15 bin tl maaş alacak olan hanım kızımız...

    (bkz: hesaplayan adamlar)*
  • meclis'in en genci. yolu açık olsun.
  • akp gençlik kolları başkanı abdurrahim boynukalının ve naci bostancı'nın mv olma yolundaki çabaları yadsınamaz. oralarda genel sekreter filandı.

    yeni nesil genç ekolden.

    okul yıllarını da bilirim. cıvıklaşmayarak mesafeli duruşuyla takdir ettiğim bir arkadaştı.
  • başlık altında kuru sıkı bir şekilde iddia edilen birçok entry'nin aksine meclisin en genç milletvekili değildir. 1989 doğumlu hdp van milletvekili tuğba hezer'den sonra milletvekili seçilen ikinci en genç isimdir.

    ayrıca hakkında birçok şey yazılmış. yeterliliği tartışılmış vs. tabi ki hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmadığım için pek bir yorum yapamayacağım ama akp'den seçilen diğer yaşlı başlı vekillerin kendisinden çok daha mükemmel özelliklere sahip olduklarını sanmıyorum. sonuçta birileri mecliste halkı temsil etmek durumunda. her ne olursa olsun bu temsilde ne kadar çok genç ve hatta kadın aday sayısı artarsa o kadar olumlu bir gelişmedir. akp'yi bir çok konuda eleştirebilirim ama böyle genç ve kadın adayları sayıları az da olsa seçilecek yerlerden aday gösterdiler diye eleştirmenin son derece mantıksız olduğu kanısındayım.
hesabın var mı? giriş yap