• tecavüze uğradıktan sonra öldürüldüğü öne sürülen üniversiteli genç kız. cesedini ev arkadaşı bulmuş.

    diyecek çok şeyim var ama her öldürülen kadının arkasından aynı şeyleri söylemek boğuyor insanı. olayların kendisi yeterince boğucu zaten.
  • çok acı bir cinayete kurban gitmiş kızdır. bunu yapan ruh hastası psikopat, ölümden daha fazlasını hak ediyor. bu dakikadan sonra ölüm onun için kurtuluştur. hapishanede kader mahkumları tarafından hayal bile edemeyeceği ruhsal ve fiziksel işkenceler görmesi haktır.
  • böyle olaylar o kadar çok gündeme geliyorki artık sıradanlaştı neredeyse.biraz empati yapsak olayın vehameti ortada apaçık duruyor aslında.bir insan nasıl bu kadar sapkınlaşabilir , dahada doğrusu nasıl insanlıktan çıkabilir?çevremizdeki herkese şüphe duyarak mı yaşamalıyız artık?düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor . internet bağlatmak için birini çağırıyorsun , gayet sıradan hayatın içinde olan bir durum. iğrençlik sınırlarını zorlayan bir adamın geleceğini nereden bilebilirdi bu kız?çok üzerine konuşulacak bir şey değil zira bu olay beni çok sarstı.insan hayatı bu kadar ucuz , doğa kanunları hala geçerli , güçlü olan güçsüzü eziyor.ben asla 'idam olsun,hadım edilsin...' diye sürüp giden zırvalara kulak asmayacağım.hiç bir şey bu acıyı dindirmeyecek, hiç bir şey yeryüzünden bu pisliği silemeyecek.sanırım modernleşen (!) dünyada insanlık ölmüş.
  • curumuslugumuzun eseri olarak yine topraga verdigimiz bi can. birakin umutlarini, hayallerini, gelecegini fiziksel butunlugunu koruyamadigimiz nice kadinimizdan biri. ahlaksizlik, kavranilmamis insan haklari hepimizin kapisinda. kimin basina ne gelecek hic belli degil artik. fatma nur celik de bunun kurbani, ulkemizin geri kalmisliginin, tutunamamisliginin, ahlaksizliginin, cehaletinin kurbani. hala basin toplantilarinda gelismislik raporlarini cöpe atmaya calisarak sov yapmaya calissin "devlet buyuklerimiz", vizyonunuzun darligi nice canlara mezar oldu, daha da olacak. fatma nur celik'in ahi sizin boynunuza insallah. allah rahmet eylesin.
  • hep aynı söylemin (bkz: kadının adı yok) kurbanlarından biri olmuş, tecavüzün kıyafetle değil insanın psikopatlığıyla ilgili olduğunu memlekete hatırlatmıştır.
  • tecavüzcülere hadım cezasi gelmedikçe bu tip iğrenç vakalar yaşanmaya devam edecektir. bakın efendim şu (bkz: #22048541) entry benim zamanın ötesindeki entrylerimden biri. hala bu tip hayvanlara insan muamelesi yapmayı düşünenler var demek ki.

    bu vakada ise hadıma ihtiyaç bile yok. adam zaten itiraf etmiş. asalım gitsin. ha onu asmışken imralıdakini de asalım. bu şerefsizlere hapishanede harcanacak parayla devlet gitsin yoksul ailelere yardım yapsın. ihtiyacı olanlara gitsin bu paralar.
  • (bkz: #16169597)
  • çok acı bir olay. suçlu, evli ve bir çocuk babası bir adam. arkadaşlık teklif ettiği kızın reddetmesi üzerine, tecavüz edip öldürüyor. allah şaşırtmasın derler ya...gerçekten öyle. şimdi sorsan kesin pişman. insanlar olarak bizler, anlık hatalarla, telafisi imkansız ne büyük günahlar işliyoruz. bir adam masum bir kızı öldürdü. kızın annesi, babası ve kardeşlerini de öldürdü. kendi karısı ve çocuğuna da utanç içinde yaşayacakları bir hayat bıraktı. şu an onlarda öldü. kendi içerde çürüyecek. bir anlık akıl tutulmasıyla canavarlaşıp, bir sürü insanın hayatını mahvetmek...allah'ım sen insanlığa acele yardım elini uzat, yoksa durum kötü. bizlerin bir başkasının hayatını mahvetmemize izin verme. ağır suçlar, büyük günahlar ve büyük kötülükler yapmamıza izin verme.
hesabın var mı? giriş yap