• karaman'da sulama yaptığı bahçede kaybolan 31 yaşındaki kadın. 17 gündür kayıp, afad gün itibariyle arama başlattı. müge sayesinde oldu sanırım.

    en kısa zamanda bulunması dileğiyle.
  • hukuk sisteminin iflasını , yargının sac ayağı iddia makamının yetersizliğini gözler önüne seren kayıp kadın. kayboluşundan seksen altıncı gün geçti. vahap ve bir arkadaşının tutarsız apır sapır ifadeleri var. üzerlerine gidilmeli.
    suç işleyenler küçücük ufacık fındık ve çomar beyinleriyle devletin kolluğunu, yargısını atlatabildiğine inanmışlardır. teşekkürler yargının sac ayakları, içim ferahladı. tanık ifadeleri açıkça kadın çığlığı diyor işte.
    bir başka cinayette -diyarbakır idi sanırım- program ilerledi, ilerledi cinayeti bilenlerden biri vicdanına dayanamayıp itiraf etti. kanımca gündemde tutulmalı , muhataplar rahatsız edilmeli.
  • kanı yerde kalmayan kadın. müge anlı 'da sonunda haberleri yapılan, vahap'ın ve babasının kodese tıkıldığınıı öğrendiğimiz olay. vahap'la evlenen de bir kadın varmış, sana bravo kızım ya. derhal vahap'ın asil mavi kanını doğurup karolenj hanedanınna eklemelisin.
    vahap varlı denen surat ifadesinden riya ve canilik akan (güzellik çirkinlikten söz etmiyorum) herif kodese tıkıldı. yukarıdaki arkadaş da çok haklı, bir önceki savcı yalandan bir iki soruşturma yapmış, "meeh ceset yok nabayım" diye serbest bırakıvermişti. hukuk kaldırımlarda dilenir hale gelmişti. hukukta insan faktörü çook önemli.

    hadi sktr git kodese de onla bunla dalga geçmeye çalış lan vahap pezevengi. ağzını gözünü dağıtsalar anca rahatlarım valla.
  • yeni atanan sayin yeni savciya helal olsun valla. hasta olmamdan dolayi butun hafta bu talihsiz olayla ilgili programlari izledim, dikkatli izleyince, sayin muge anli nin programinin toplum yararina olduguna kanaat getirdim. ama ayni zamanda bir suru eksiklik de gozume carpti maalesef. boylesine onemli olaylari isleyen programin formati cok ama cok ciddi ve deneyimli bir ekiple yurutulmeli. soyle ki, bir hafta boyunca hemen hemen her seyi kicindan anlayan sayin eski ceza avukatinin her konusmaya baslamasinda ileri sarmak zorunda kaldim. sayin avukatin kesinlikle o programda isi olmamali. arka plandaki ekip, kes yapistir video hazirlamakla beraber, baska bir ekibin de yayimlanan kisimlari tekrardan izleyip sayin muge anli nin atladigi celiskili bolumleri not edip, o bolumler uzerine gidilmeli. ben vatandas olarak, kac kere programda konuklarin anlattiklari cok onemli ipuclarinin atlandigini, cogu kez de yanlis anlasildigina tanik oldum. bazilari bir hafta sonra anlasildi ve duzeltildi. sayin muge anli arkasina cok daha deneyimli bir ekip alirsa, bu programi kimse durduramaz.
    sonuc olarak, bu olay beni cok etkiledi. cok uzuldum. allah rahmet eylesin ve ailesine de sabir versin. mekani cennet olsun.
  • katil olduğu her halinden belli olan vahap varlı’nın 12 mart 2020’de görülen davasında müebbet hapis cezasına çarptırılması ile ruhunun bir miktar huzur bulduğuna inandığım kızcağızdır.
    vahap varlı suçunu itiraf etmiş ve müebbet hapse mahkum edilmiştir.
  • karaman'da hayvanları otlatan bir çobanın bulduğu kömür torbasında kimliği belirsiz bir ceset bulunmuş.sarivelilere yakın olmasından dolayı fatma uyanik'a ait olduğu düşünülüyor.umarım bir mezar taşı olur.haber kaynağı
    edit:bulunan torbada üç farklı kişinin kemiklerine ulaşılmış.
hesabın var mı? giriş yap