*

  • murat ongun'un söylediği, günlerce yaygara koparılıp mağduriyet üretilen ve aynı zamanda soruşturmaya konu olan fazilet durağı'ında 47 kişi aynı anda otobüse bindi yalanı.

    murat ongun'un twitter paylaşımıyla gündeme gelen, sonrasında ise ekrem imamoğlu, sözde muhalif basın ve sözde muhalif troll gazeteciler tarafından bilinçli olarak yayılan ve istanbul halkını organize kötülükle itham eden kuyruklu yalan, iftira ve suçlama.

    bugün ortaya çıkan soruşturma sonucuna göre ibb'nin fazilet durağı yalanını kapatmak için sahte evrak düzenleyip savcılığa verdiği belirtiliyor.
    --- spoiler ---

    içişleri bakanı süleyman soylu; fazilet durağı soruşturmasında istanbul cumhuriyet başsavcılığı'na sahte evrak sunan istanbul büyükşehir belediye (ibb) başkanı ekrem imamoğlu, ibb 1. hukuk müşaviri eren sönmez, ibb başkan danışmanı murat ongun ve ibb hukuk müşaviri özge vural öztürk hakkında soruşturma izni verilmesine karar verdi.
    --- spoiler ---

    işine gitmek için otobüse binen vatandaşların organize olarak otobüsü doldurup ekrem imamoğlu aleyhine ''organize kötülük'' yaptığı gibi alçak bir iftirayla ve yalanla suçlanması halk düşmanlığıdır.

    murat ongun'un fazilet durağı yalanı: https://twitter.com/…gun/status/1244273293676425216
    murat ongun'un fazilet durağı yalanı itirafı: https://www.youtube.com/watch?v=aubponrmoua
    https://www.hurriyet.com.tr/…-sorusturmasi-41759547
    https://www.ahaber.com.tr/…ak-sorusturmasi?paging=5
    https://www.sabah.com.tr/…azilet-duragi-yalancilari
  • kabataş yalancılarının dolar 12 tl ye gelince benzin, yağ, su, süt, ekmek, un gibi hayati bütün ürünlere yağacak olan zam haberlerini perdelemek için sarıldıkları başka bir konu;

    20 yılda siz yandaşların ciğerini bilecek kadar tecrübeli vatandaş zaten bakmaz bu haberlere artık. ne gezi kaldı, ne fetö.
    peynire üç ay önce 60 veren şimdi 100 veremiyor mesele bu.

    geçim sıkıntısına sebep olmadığı için artık kimsenin umrunda olmayan, hatta adalet sisteminin güvenilirliği tartışmalı bir ülkede hiç güven vermeyen açıklama.
  • (bkz: ekrem imamoğlu'na otobüs kumpası kurulması)

    yalan aynı sahne aynı oyuncular aynı.
  • türk siyaset tarihinin en rezil yalanlarından ve iftiralarından biridir. bu organize çirkeflikten dolayı ne bir özür dilenmiştir ne de hesap sorulmuştur.
  • imamoğlu denen yalancı adamın aşağılık davranışı.
hesabın var mı? giriş yap