• isyan ederken, rakip takımın başkanının televizyon kanalını kullanan zihniyettir.
    isyanda ; konu pierronun doğruluğu değildir, konu fenerbahçenin nizami golünün verilmesidir.
    aynı zihniyet fenerbahçenin iki senedir hakemler tarafından ne çektiğini söylemez, trabzonspor gol attığında pierro 7 cm ofsayt değil gol nizami diye bas bas bağırır, o gol olduğunda pierronun doğruluğu zerre sorgulanmaz.
    onların istediği deividin 1 metrelik golünü görmeyen hakemlerdir.
    yan hakemin açısını düşünen sinan engin, yan hakemden, ortasahaya daha yakın olan birinin yan hakem çizgideydi demek için yolladığı videoyu, bakın bu açıdan gol değil demek için kullanması gösteriyor ki; amaç üzüm yemek değildir, amaç bağcıyı dövmektir.
    aynı beşiktaşlı yorumcu, hakemin 5 cm doğruluğu görmesine şaşırır 24 cm ofsaytı nasıl görmez der.
    hakem tek hata yapmıştır,neden 2 hata yapmadı diye sorgular.
    çünkü; sonradan görmek, salt düşmanlık bunu gerektirir;

    bunların derdi hakemin hata yapması , pierronun doğruluğu değildir.
    fenerbahçedir.
  • artık fenerbahçe'nin hakkının yenilmesine o kadar alışmışlar ki, neden bu sefer de bizim için haklarını yemediniz, nizami 5 cm'lik olsa bile golü nasıl verirsiniz diyor.

    insanı hayrete düşüren zihniyettir.
  • işlerine geldiğinde "aha pierosu var" dedikleri pieroyu bile şaibeli bulan, fenerbahçe'nin hangi şartta olursa olsun kazanmasını istemeyen, kendi takım sevgilerinin önüne fenerbahçe nefretini koyan zihniyetin haksız isyanı. bugünler de geçer beyler son bir kaç ayın keyfini çıkarın. kabus gibi çökeceğiz üstünüze.

    (bkz: ali koç başkan fenerbahçe şampiyon)
  • entrylerini okurken götümle güldüğüm zihniyettir.

    (bkz: omo bo gol nosul vörülür yhooo)

    ahahaha sığır ya.
  • fötocuların 3 temmuzda yaratmak istedikleri “fenerbahçe’nin hakkını yemek şampiyonluklarını çalmak onlara kumpas kurmak mübahtır algısının başarıya ulaştığını gösterir! artık tüm rakiplerimiz böyle bakıyor! tabi sağ duyusu olanlar hariç! diğerleri oyuna geliyorlar bu net!
  • artık işlerin iyiden iyiye çığrından çıktığını gösteren olaydır. zaten türk futbolu üzerinde şaibe, hakem kollamaları, medya dezenformasyonu, siyasi ilişkiler iddiaları dolanırken üstüne bir de yıllardır kullanılan pieronun fenerbahçenin nizami golünden sonra tartışılmaya açılması; hatta bir spor yazarının pieroya inanmıyorum demesi artık art niyetten ötedir. bu resmen hak yemedir.
    tabii tahminimce golü fenerbahçe değil osmanlıspor atmış olsaydı ve piero yine gol kararı vermiş olsaydı bu seferde muhtemelen pieronun üstün teknolojik özellikleri 1 hafta boyunca televizyonlar da gazetelerde çarşaf çarşaf tartışalacaktı.
  • yüzsüzlükte level atlamaktır. hakem nizami golü vermiş niye verdi diye isyan edilir mi biraz kafası çalışan adam böyle bi konuşma yapar mı?

    piero görüntüsüde burda golü görüp başlığına koşanlara girsin.
  • bu zihniyettekilere sorun, çizgi teknolojisi olsun istemezler. hata da oyunun bir parçası deyip işin içinden çıkarlar . aslında anlatmak istediği; hatalar benim lehime yapılıyor, hatasız karar işime gelmez böyle iyi.

    fenerbahçe nizami gol atınca pierro da sorgulanır oldu.
  • aynı zamanda deivid de souza’nın denizli’ye attığı ve sayılmayan gol’ünde sus pus olan zihniyettir. mide bulandırır.
  • osmanlı(!) td dedi ki;

    tv den gördük 5 cm nizamiymiş. peki yan hakem oradan nasıl gördü, yanlış karar vermiş olsa ne olacaktı?

    skimin anteni demedi ki; hakemler yanlış karar verdiğinde tvden doğrusunu gördüğümüzde ne oluyor da şimdi n'oolsun?!!
hesabın var mı? giriş yap