• - okuldan geldin. işten çıktın (...) fesat doldurulmus ürünlerle yemek hazir. bre zindik bilmezsin ki ramazandayiz, her aklina geldigi an yemek yenmez; iftari bekleyeceksin!
  • (bkz: dondurulmus kanser)
    okuldan geldin. işten çıktın. markete gittin. alışveriş yaptın. bir de eve gelip yemeği pişirmek, sofrayı hazırlamak var. hele son zamanlarda kendini bir saglikli bir dinc hissediyorsun ki sorma gitsin. madem oyle kap bir dondurulmus gida, butun dertlerinin cozumu. artik hicbir seyi kafana takmana luzum yok zira daha guzel dertlerin olacak.
    not mot: yanlis anlasilmasin tavrim firmya yonelik degil doldurulmus gida sektorunun tamamina yoneliktir ve evet 'superfresh'te calisiyorum ama bunun konumuzla alakasi oldugunu dusunmuyorum. haha saka lan saka.
  • okuldan geldin. işten çıktın. markete gittin. alışveriş yaptın. bir de eve gelip yemeği pişirmek, sofrayı hazırlamak var. hele birkaç arkadaş sana uğrayacaksa, herkesin karnı da açsa...

    değiştir sen o arkadaş grubunu!..
  • niyeyse gözümün direkt olarak "fesat doldurulmuş urunlerle artık sofra hazır" şeklinde gördüğü, okuduğu slogan.. (bkz: serbest çağrışım)

    edit: haah okuyunca gördük zaten demek ki fesat olan bir tek benim algım değilmiş..
  • daha iyi bir reklamı
    "bekar, öğrenci, çalışan, çalışmayan, üşenen veya acıkanlara önerimiz: buzluğu aç. iki feast çak kendine gel."
    şeklinde olan ürüne ilişkin bir slogan.
  • bizim yaşadığımız öğrenci evinde pek olmaz dondurulmuş gıda; esasında gittiğim hiçbir öğrenci evinde de görmedim nedense..
    bizler daha çok makarna tüketen bir cinstenizdir efendim..
    o yüzden, dondurulmuş makarna çıkarsa bir gün, işte o gün, mutluluğun resmini çizeceğimiz gündür..
hesabın var mı? giriş yap