• litecoin'in çakması coin. çakması derken, bildiğiniz çakması. yani fikir olarak bütün coinler bitcoin fikrinden ortaya çıkıyor fakat feathercoin bildiğin litecoin kaynak kodlarını kullanarak çıkmıştır ve coin sayısını 4'e çıkarmak dışında herhangi birşey ekleyememiştir. direkt copy/paste olması sebebiyle pek sevilmez. feathercoini çıkaran yazılımcının 15 gün kadar önce çıkan bir sorun sebebiyle litecoin developerlarından yardım istediği de litecoin forumlarında ortaya çıktıktan sonra iyice fiyasko olduğu ortaya çıkmıştır. sürekli %51 attack riski taşıyor.

    en yüksek volumelarla bu zamana kadar btc-e.com'da trade ediliyordu fakat insanların güveninini yitirmesi, düşük trade volumeleri sebebiyle btc-e.com 1 aralık itibariyle ftc ve trc ile beraber btc-e.com'dan feathercoin'i kaldırıyor. tahminim şu an için bir geleceği gözükmüyor.

    http://cryptosource.org/…c-and-trc-on-december-1st/

    (bkz: ukte)

    edit: btc-e.com'dan kaldırılacağı haberi geçerli değil. daha doğrusu btc-e.com ilk önce kaldırmak istemiş, daha sonra fikrini değiştirmiş yaptığı duyuruyu değiştirmiş.
  • yabancı forumlara bakılırsa geleceği parlak olan coin. bazı yorumlara göre 6 ay içinde 100$'a çıkması öngörülüyormuş. tabi ben yorumcuların yalancısıyım. şu anki değeri 60 cent olduğuna göre inanılmaz bir rakam.
    bekleyip göreceğiz.
  • 24 saatte 30 adetini mine edebildiğim coin. lakin doğrudan exchange edilmediği için cüzdana gönder pool'a komisyon öde, exchange'e gönder mining'den kazanılıp hızlı harcandığı için komisyon öde, exchange'den önce btc al, sonra bunları namecoin'e çevir derken resmen ismindeki gibi kuşa döndü. btc-e'de demesin mi yeni kayıt olanlar 3 günden önce para çekemezler diye. bu coin'e özel değil lakin bit domain'i almak epey zormuş bunu anladım.

    ps: özel mesaj ile soran arkadaşlar için 30'u yanlış yazmış olabilirim. 20 civarıydı sanırım bunu yazdığım sıralar. şu an %80 kapasite ile günlük 15'e inmiş durumda.
  • dünkü değeri 60 centti bugün 1 dolar oldu. bir günde %30 kazanç. daha da yükselecek gibi duruyor.
  • dün gece değeri oldukça dalgalanan dijital para birimi. ltc ve nmc'nin durgun olduğu gün güzel kâr ettirdi.
  • terracoin ile beraber coşmuş olan coin. bi kaç gün evvel 0.00055 bitcoin iken 100 tane almıştım (45 dolar filandı) şimdi 0.00109 bitcoin (110 dolar). abanın gençler.
  • günlük kazanç %125 şu anda. inanılmaz bir kazanç.
  • nasıl alacağımı anlatana minnettar olacağım sanal para birimi.
  • (bkz: yanlış at)
  • coin'lerin yüz karası.
hesabın var mı? giriş yap