• birçoklarınca tenis tarihinin en büyük rekabeti olarak addedilen federer nadal rekabetine maçlarına şahit olmuş efsanevi nesildir. bu rekabet her ne kadar günümüzde djokoviç engeliyle karşılaşsa da, yıllarca grand slam ve atp masterslarda birbirinden güzel maçlar oynanmış, birçoklarına tenisi sevdirmiştir.
  • pete sampras - andre agassi rekabetine tanık olmuş neslin torunları olduklarından en büyük rekabeti federer nadal rekabeti sanan nesildir.
  • retro fetişistleri haricinde sampras-agassi rekabetinin bunun yanında mahalle derbisi gibi kaldığını bilen efsane nesildir. ulan herkes tarafından tarihin en iyi iki tenisçisi olarak gösteriliyor bu adamlar, tarihin en iyi maçı bu ikisi arasında oynanmış, en çok grand slam'i bu ikisi kazanmış; hala servis dışında çok önemli bir özelliği olmayan sampras'la, her alanda federer ve nadal'ın gerisinde olan agassi'nin rekabetini bunlardan önde görüyor birtakım tıfıllar.

    çocukluğunda 1-2 tane sampras-agassi maçı izledi ve o sırada bu rekabet çok övüldüyse, bizim afacan da gelmiş geçmiş en büyük rekabet olarak onu belledi demek ki..

    her neyse; federer-nadal rekabeti haricinde bu ikisine meydan okuyabilecek ve kendilerini kanıtlayabilecek kadar iyi cokoviç-murray ikilisine, gününde olduğunda karşısına çıkan herkesi harcayabilecek del potro'ya; tsonga, berdych, wawrinka gibi yeteneklere şahit olmuş efsane nesildir aynı zamanda. hele bir de 22 haziran 2010 nicolas mahut john isner maçı var ki off. tenisin altın çağına denk geldik lan resmen..
  • çok şanslı nesildir.

    messi-ronaldo, fener-gassaray, barça-real hikaye bu iki dev şahane..

    özlüyorum o zamanları..
  • efsane olmasa da çok şanslı nesildir.
  • hala çok geç değil şahit olabilirsiniz.
  • o nesil an itibariyle bir fedal karşılaşmasına daha şahit oluyor. hangi taraf kazanırsa kazansın üzülmediğim tek rekabet sanırım.

    iki büyük spor adamı... nadal bu sefer deplasmanda ve oklar federeri gösteriyor.

    not: nadalspor
hesabın var mı? giriş yap