• şaşırdık mı? hayır. (bkz: feminazi)

    düzenleme : bu feminazilerin ne kadar aptal bir topluluk olduğunu tartışmaya bile gerek yok. boşa mesaj atmayın.

    düzenleme : sırf islam dinine olan nefretinden dolayı haktan adaletten şaşan zavallılar ezanı ıslıklama protestosunun özgürlük oldugundan bahsediyor. bu feminazilerden daha zavallısınız.

    şu şekilde bir tivit okumuştum : dindar olduğu için artık ahlaka ihtiyacı kalmadığını düşünenlerin ve rakı içtiği için kendini aydın sananların arasında delirmek üzereyiz.

    kendini zeki sanan bir cahil fularlı sherlock deniz kuvvetlerinden olduğumu iddia edip nasıl böyle yobazca bir kafada olduğumu sormuş :d senin o ıslıkladığın ezanın parçası olduğu islam dininin kitabı deniz kuvvetlerinde her geminin en yuksek direğinde bulunur. ben yobaz degilim fakat sizler çok bildiğini zanneden cahillersiniz.

    düzenleme: bu konuyu aynı protesto atatürk konusunda olsa tepki vermezsinize getirilmiş. bakın bu kafanın zeka seviyesi ayakkabı numarasından küçük, ayakkabı numarasından 2 numara yüksek iq seviyesi olsaydı böyle bir şey demezdi ve eski girdilerimi okurdu.

    imla : sherlock.

    düzenleme : istiklaldeki olayların uzun bir vidyosu yayınlanmış gerçekten de feminist tayfa caddede cırtlak sesli çığlıklar ıslıklar ve düdüklerle protestoda bulunmuş, herhangi bir kutsal değeri protesto şeklinde anladığım için özür dilerim umarım kabul edersiniz.
  • eğer doğruysa gördüğüm en adi rezaletlerden biridir. ezanın sonradan eklenmiş olma ihtimali de var ama doğru gibi gözüküyor.

    not: ateistim.

    edit: altta bir yazarın da dediği gibi, ezan sonradan başlamışsa duymalarına imkan yok. ben ezan başladığı an bu kulak kanatan çığlıklara geçtiler sandım. eğer ezan başlamadan önce başlamışlarsa rezalet falan değildir. zira duymaları imkansız.

    edit 2: @ah minel aski ve halatihi adlı yazarın ricası üzerine: "videoda ezan yeni başlamış. bu kadar hızlı bir reaksiyon olması muhtemel değil. video sanki bilerek tam doğru yerde kesilmiş. en az 40-50 saniye geriden başlaması lazım ki bu reaksiyon ezana mı yoksa zaten süregelmekte olan bir reaksiyon mu. o alanda alınmış başka kayıtlar mutlaka vardır."

    elinde kayıt olan biri eklerse seviniriz.
  • oha gülmekten öldüm. olm kadınlar zaten ıslıklıyor. çatıdan çekersen öyle olur. aşağıdan duyulur mu o gürültüde ezan. seçim gidiyor diye iyi çalışıyorsunuz ama biz giren brunson vakasını unutmadık yiğidim. feministler üzerinden de tabiki muhalefet aşağılanır.
  • valla ben hindistana gidip budistlerin önünde pirzola yemediğim sürece aynı kulvarda olmaz sanırım.
    agnostiğim ama hoş bir hareket değildir.

    edit:video'da ezandan önce de ıslık var gibi, muhtemelen ezana değil ıslıklar.
  • ezan başlamadan öncesi nerede? o kadar kalabalığın içinde ıslık çalarken ezan okunmaya başlasa duymanızın imkanı yok.

    kaldı ki kuranı bir kere okumuş kadının komple protesto etmemesi için hiçbir sebep yok ama neyse.
  • ezan değildir o polistir. protesto yapma imkanı vermeyen polistir. çatıdan duyulur da o hır gür de polis barikatı önünden duyulur mu o ezan. taksimde normal zamanda duyulmuyor. doğrusu bu habere ilk elden atlayan insana şaşırıyorum.
  • bu milletin ayranını kabartmayın..sabırda bir yere kadar..o düdükleri bi tarafınıza sokmayı biliriz..
  • eylemin amaçlarıyla ezanın en ufak bir bağlantısı yok. üstelik etkinlik görüş gözetmeksizin tüm kadınları kapsıyor. olayın doğruluğuna pek ihtimal vermiyorum. bizim insanımız dini değerlere saygılıdır. belki de bir provokasyon, başka bir olay olmuştur.
    şahsım adına ben feministleri çok desteklemem. haklıyken haksız duruma düşüyorlar. bu olay özelinde de doğruysa eğer rezalet gibi rezalettir. gelecek eylemlerini de baskı altına alacak bir durumdur.
  • o esnada kimsenin ezanı umursadığını zannetmiyorum. mağduriyet çıkarmaya çalışan siyasal islamcı zırvasından başka bir şey değildir.
  • dünyanın en boktan "haberciliği" olmaya aday görüntü ve yorumlar içerir.

    buna da burada prim veren ya kışkırtıcıdır ya da süzme aptal.
hesabın var mı? giriş yap