• lezbiyenligin ilk adimi.
    frijitligin bahanesi.
  • yaw simdi olay shu:
    feminizmi degisik sekilde yorumlayanlar olabilir cunku bu bir dushunce seklidir..her yone cekilebilir.. bilim diil ki teoriler ispatlanmish olsun.. ama dushunceye ilimli da bakmak lazim yane ole bi dane feminist gorp (duygu asena gibi) ona gore yargilanamas ki.. o da onun dushunceleri.. ama bu tam feminizm diemessinis.. tansu demishinis ben de erbakan diim .. ama olay o da diil kimlen kimi karshilashtiriyon ki.. feminizm karshilashtirma diildir... dushunce sistemidir..bosh insanlarin dushunecekleri seydir demishinis .. o zaman buraya yazan herkes bosh insandir.. dushunecek bashkla seyi olmayan insandir.. evet aslinda buraya yazarken de ondan yaziliyo tum bunnar..
    ama nereye kadar.. ne ne kadar dooru??
    gercekten hersey boshalana kadar mi aceba? yoksa sonasi da var mi?
    yoksa siz orgazm taklidi yapiyonus da zevk aldiinisi mi saniyonus nedir? ne diildir?
    ve hatta hepimis biras bopsh diilmiyis lay lay lom.. ama son olarak dieceem shudur ki sonsur saygi feministlere .. adamin interneti bile olmush .. dunyaya acilmish ama adam olamamish..kafasi geri kalmish .. insan haklari da demishinis insan haklarini savunacaksan da biyerden bashlamalisin.. bu da bi yeridir bence..onemli olan da budur..
  • ezilen kadınların haklarını erkekler karşısında eşitlemek için iyidir.

    bir de kadınları erkeklerden daha üstün ve ayrıcalıklı gören rezil bir feminizm türevi de vardır. bunu savunan it oğlu itlere gram yüz vermemek gerekir.
  • kadının kendini erkek rolünde görmesiyle i$lerin daha da bok olmasını sağlayan mevzuat..

    lakin duygu asena ve tansu çiller örnek gösterilebilir..birilerinin çıkıp da bunlara "behey denyo karılar,çelikten çükünüz varmı$ gibi davrandınız da elinize ne geçti ? çük her$eyin çözümü değildir,çükü nimetten saymamak elzemdir.." demesi lazım gelir..
    genelin tamamına level atlatacak derecede geli$mi$ feministlere ise feminist denemez,onlara badakiye denmelidir..

    (bkz: ne ataerkillik ne feminizm tek yol badakizm)
  • ezilen kesimlerin kendi aralarında gruplaşma örneği. eşitlik savunucuları (bkz: kadin soforler); mantıken katıldığım fakat uygulanışına kıl olduğum akım. türkiye'de çeşitli gruplar da bunun gibi dejenere ediliyor. çevrecilik, hayvan hakları da eşeğin amına su kaçırılanlardan*
  • sexizmin kadın tarafı.cinsiyetçilige karşı çıkayım diye karşı cinsiyetçi davranış

    edit, yil 2015: sus kizim bilmedigin seyler hakkinda konusma ya.
  • erkekler tarafından her zaman ezildiklerini düşünen kadınların, "şimdik biz onları ezeceğiz" diye düşündükleri ve ne olmuş olursa olsun bir erkeğin yaptığının kadınlara saygısızlık olduğunu ya da eşitçe bir davranış olmadığını düşünen insanların düşünce sistemi.
    "ne gerek var ki? hadi çoğu erkek salak, öyle yapınca bi halt olduklarını sanıyorlar. siz niye üste çıkmaya çalışıyorsunuz ki?" dedirten olgu.
  • 18. yuzyilda bati avrupa'da bazi dusunurlerin ve aydin kadinlarin onculugunde baslayan, erkeklere taninmis haklarin bayanlara da taninmasini savunan gorus?
hesabın var mı? giriş yap