• http://www.youtube.com/watch?v=3bv0hwi1jx8&sns=fb

    3d şölen eşliğinde dinleyince daha bir güzel olan şarkı.
  • 16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçından önce yapılan harika koreografinin fon müziğidir. ardından gelen 'şereftir seni sevmek' ile tüyleri diken diken etmiştir.

    http://www.youtube.com/watch?v=65nolse2dj8
    http://www.youtube.com/watch?v=ruanrmofado
  • an itibariyle söylediğimiz şarkı. karabük 3 tane daha atarsa daha da manalanacak.
  • bu şarkıyla kimlerin ağladığını görmek isteyen varsa entry'leri okuyabilirler. zaaa tabii ki şikeci ibneler:)
  • "su akma", "rüzgar esme", "ateş yanma", "aziz şike yapma" gibidir. etkisizdir.
  • ezikliğin belgesi olmuş resmen. kadıkoy'de yenildikleri her maçtan sonra deplasman tribününde dinledikleri şarkılar çok içine oturmuş yavrucakların. bir mor menekşe bir çalgıcı karısı cimbom, bir nuri alço ve özellikle de bir nerden bilirdim cimbombom ibneymiş tandansı yakalamak istemiş ezikler ama olmamış tabii ki. zaten bu eziklerin yaratıcı olarak yaptığı tek şey sms'le yardım kampanyası düzenlemektir, onun haricinde sporun her dalında bizim izimizden gitmişlerdir :)
  • bu çok sevdiğim görsel şölenden sırf mustafa sandal'ın gudik dans figürleri yüzünden soğuyorum. bu ne oğlum!
  • koreografiyle çok güzel bir etki yaratmıştı ve açık konuşalım, rakibine sataşmak küfürlü olmayınca ve yerinde yapılınca güzel. gerçi şarkının gerisi sikmeli sokmalı ama neyse, maç heyecanıyla hangimiz terbiyesini kaybetmiyor... bu iş bir şov, sahada olan bitene anlam katan da bunun bir tiyatro olduğunun bilincindeki tribünlerin birbirine olan atışmalarıdır. oyuncular sahnedeyse, seyirci burada salondaki gibi değildir, katılımcıdır.

    buraya kadar sorun yok.

    madalyonun diğer yüzü ise haftalardır yazdığım ve işin artık tiyatro olmaktan çıktığını gözler önüne seren sığ bir çatışma anlayışı. ultraslan başlığına bunu yazınca ergenler kötülüyor ama bana makul argümanlarla gelin: antalya ile oynanan maçta, prag'la oynanan kadın basketbol maçında fener ağlama diye bağırmanın mantığı nedir? takıma, tribünlere, galatasaraylılığa ne kazandırıyor?

    yıllardır agresif ve duygusal (pathos retoriği) bir kurumsal iletişimle sağlıksız bir taraftar profili yaratmış aziz yıldırım'ın yönetim anlayışı ve sonuçları önünüzde dururken, fenerbahçe'nin olmadığı bir ortamda fener ağlama diye neden bağırılır?

    hepiniz aethewulf gibi başarıyı değil de rakibin canının acımasını mı istiyorsunuz? kıstas mı kalmadı?

    bak küfür etmeden, makul bir biçimde açıklayan çıkarsa dişimi kıracağım. onlar yaptıyı argüman olarak kabul etmiyorum, onların neden yaptığını da açıklamak zorunda kalırsınız sadece.
  • önümüzdeki yıl arena'da oynayacağımız fenerbahçe maçına kadar tedavülden kalkması gereken şarkılı müzikli şey. ilk yapıldığında çok güzeldi hala fenerbahçe maçları öncesi keyifli olur. ama şampiyonlar ligi maçına çıkıyoruz. heyecan dorukta. bir de bakıyoruz ki stadta "fener ağlama". yazıklar olsun. kusura bakmayın ama bunu yaparak resmen ezik duruma düşürüyoruz kendimizi. arkadaş sen şampiyonlar liginde oynuyorsun ve bunla övünüyorsun neden hala "fener ağlama" ya bırak ne yaparsa yapsın fenerbahçe. karşında schalke var. yemin ediyorum fenerbahçe yarın bate maçında galatasaray'a sataşsa götümle gülerim ne ezmişiz adamları da avrupa maçında bile bizimle uğraşıyorlar derim. bizim stadımızda olunca bu ancak üzülüyorum ve bu anlayışa küfrediyorum.
hesabın var mı? giriş yap