• şike kumpasının olduğu dönemde sanki her duruşmayı en önden izlemiş gibi kendinden emin konuşan rakip takım taraftarları , takımlarının ülkeye darbe girişiminde bulunan adamla her taraftan ilişkisi çıkmasına sessiz kalıyor. serdar ali çelikler'in dediği gibi "yakında aziz yıldırım fetö'cü olur, galatasaray ise vatan kurtaran aslan."
  • 95 yılındaki bir konuşma. adam ondan sonra yönetimin ciğerlerine girmiş, nihat özdemirler topbaşlar, savcılar falan filan.

    galatasaray lisesine girmiş olmaları ilginç bir durum değil. sonuçta sınavla kazanılan bir lise. ancak liseyi ele geçirmek imkansız. hem kültürü olan bir yer olması hem de sadece ösym sınavı ile öğrenci almıyor oluşu bunu engelliyor. zaten galatasaray yönetiminde de fetö ile anılan kimsenin olmaması bunu doğruluyor.
  • kimin söylediğinden bağımsız doğru bir önermedir.

    mesele sidik yarıştırmak değil de galatasaray lisesine giremediler zaten yönetimde kimsenin adı anılmadı diyebilmek için ya 5 yaşında olmak ya da hayatında hiç ergun gürsoy adnan polat gibi isimleri duymamış olmak gerekir. herhalde ikincisidir.

    neyse bahsi geçen örgüt her yere girmiştir bugün çıkıp kapısından bile giremez demek ahmaklıktır. ama bazı yerlere girmesi yetmemiş örgütlenmiş, bundan çıkar sağlamış , nemalanmıştır.

    edit: imla.
  • 95 yılından bugüne durumun ne kadar değiştiğini görmek acı. bunda en büyük etken de aziz yıldırım'ın güçten nemalanma gayreti tabi. yeri geldiğinde askeri vesayete yeri geldiğinde akp vesayetine yanaşmaya çalışan bir kişinin, yargı dünyası da dahil ülkenin bir çok kritik noktasını ele geçirmiş fetö'den uzak kalmasını beklemek hayalcilik olurdu zaten.

    (bkz: aziz yıldırım ve şike örgütünün fetö ilişkileri/#62423084)
  • ortaya fenerbahce ve fetö ile ilgili anti-tez belge video resim görüntü vs. çıktıkça hep aynı isimlerin başlıklar altına gelip çırpınşlarını izlemek artık zevk vermeye başladı.

    ağlayın kardeş ağlayın açılırsınız.

    tanım: açıklamadır.
  • fetoşun takımı cincon kapatılsın
  • bariz bir mal var bu başlık altında yok fenerli yöneticiler fetöcülerle halı saha maç yaptı bik bik bik. bariz şekilde söylüyorum be amına kodugum her başlıkta aynı sikko saçma yorumların. behey kripto fetöcü şimdi bu fetocu yavşaklar kulübe sızmak en azından bilgi almak istiyor ve malın teki olan avukata diyorlar ki koçum haftasonu bi maç ayar et az ter atalım ulan o kadar kudretliyken hangi tip buna yok abi ben almıyım siz ilerde terörist çıkacaksınız der. adam bi maç etmiş fetocu yavsaklar bilhassa gsliler kaydetmiş ve hocalarına bak hocam az kaldı girecez içlerine diye rapor etmiş sende delil diye başlık başlık geziyorsun. senin şampiyonluk kupanı nerdeyse zekeriya, baransu, rok, karlıbel birlikte verecekti biz şampiyon yaptık diye. devletin ihraç ettiği personel oranı kadar nerdeyse üyeni yeni yeni ihraç ediyorsun. hala kalkmış fener fetö ilişkisi, eski yöneticin utanmadan en büyük zararı biz gördük.
    lan siz ne zaman ve neyden utanırsınız bunu söyleyin biz de bilelim.
  • noldu leen ...olm burasi fenerbahçe lan
  • bir kurumun "üniversite gibi türk toplumunun aleyhinde kullanıldığını" iddia eden imam sıçmığı.
    okumuşları hedef haline getiren, cehaletten beslenen pislikler nasıl aynı olanca çıplaklığıyla görülüyor. adı fetoymuş başka bir şeymiş fark etmiyor, tek bildikleri cahilin cühelanın önüne kemik atıp kendilerine dünyevi iktidar devşirmek.
hesabın var mı? giriş yap