• dön dön diye fetöye ağlayan başkanı olan bir ülkede, halı saha maçı yapılmış çok mu?
    bu orospu çocukları bir zamanlar bir çoğu tarafından kutsal kabul ediliyordu. hatta cemaate girmek için insanlar yarışıyorlardı.
    burada fetö retö rö rö rö diye başlık açan birçok piçinde daha 3 5 sene önce hocaefendisiydi bu şerefsiz.
    o zamanlar fettoş, feto dediğimizde, deme öyle adam hoca derlerdi. size bir hocanıza iki diyince de küserlerdi.
    eğri oturup doğru konuştuğumuzda geçmişte bu şerefsizle herkes aynı yolda yürüyordu. yurtdışında açtığı okulları görünce birçokları sevinirdi. adam şimdi terörist oldu, neden birbirinizi kandırıyorsunuz.
  • ya onu bırakın asıl fetö akp ilişkisine bakın.

    hangi akp üyesi ya da siyasetçisi yargılandı. yok fenerbahçe yok galatasaray yok beşiktaş....diyerek kendi pisliğini başkaları üzerine atmasın.

    fetö/akp den önce bu kulüpler vardı.

    not: gs
  • yönetiminde fetöcüler olan şikeci takım taraftarının, kulüp adına hiçbir tasarrufu olmayan futbolcu fotoğraflarını koyarak götlerini kurtarmaya çalıştığı gerçek.

    he amk futbol takımında maaşla oynayıp sohbete giden futbolcuların kulübü fetöcü, yönetimi fetöcülerle sıkı fıkı olan şike zanlısı kulüp temiz. gidin bu geyikleri fifa'ya anlatın. ha pardon, anlattınız ama siktiri çektiler..
  • fenerbahçe nin fetö ile tek ilişkisi, sezonda 2 defa onlarla maç yapması, hepsi bu.
  • yahu bir kulübü yönetici mi yönetir futbolcu mu ?? örnek vereyim takımda türk oyuncu yok fekat biz türk takımıyız. niye mi yöneticilerimiz türk. galatasaray'ın fetoye selam veren yöneticisi olmuş mu ? hayir...
    takımın imparatoru, herşeye karar veren adamı, son 25 senesinde sayısız kupa kazandıran adam.olan fatih terim'in olmuş mu ? hayır...
    bu hakan arif parasını almış futbol oynamış başka ne yapmış ? galatasaray feto şirketlerinden parai almış ? bize futbolcu mu hibe etmişler ne yapmışlar ???
    bizden prim yapmaya çalışmış becerememisler.

    başlıkta göreceğiniz gibi fener formalı savcılar ile yöneticilerimiz veya karar mercilerimiz aynı karede görünmez nokta.
  • eski galatasaray kongre üyesi olan kimse https://www.fanatik.com.tr/…an-ihrac-edildi-1234762
  • net olan ilişkidir ve bu karanlık ilişkilerin ardından sözde şike operasyonu başlamıştır .
    aziz yıldırım'ın da dediği gibi " birlikte yiyip içtiğimiz adamlar " demişti öz ve berk için ama burada aziz başkanın hakkını yiyemem fenerbahçe'yi yedirtmedi fetö'cülere
  • var olan ilişkidir. araları bozulunca feto bunların her kirli oyununu gün yüzüne çıkardı olay budur. şampiyon olduktan sonra sanırım verilen himmeti az buldular, aziz'e gününü gösterdiler olay o.

    fetö gücünü yitirdikten sonra fenerbahcenin hali ortadadır. şampiyon olamadığı gibi, küme düşme hattında gezmektedir.

    edit:düzeltme
hesabın var mı? giriş yap