• açıklamalardan ve görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla sadece bir spor salonu olarak değil, birçok aktivitenin gerçekleştirilebileceği bir spor kompleksi olarak düşünülüyor. yurtdışında bunun örnekleri özellikle de amerika'da bolca görülebilirken, fenerbahçe yine türkiye'de bir ilki gerçekleştirecektir. çok akıllıca ve getirisi olacak bir projedir. stad yapıldı oradan kombineler sayesinde sürekli ve sağlam bir gelir elde ediliyor. televizyon yayını devreye girdi, çoğu evde fenerbahçeliler tarafından en çok izlenen kanal oldu, reklam gelirleri gittikçe arttı. şimdi de insanların aileleriyle birlikte gelip maç izleyebilecekleri, çeşitli aktivitelerde bulunabilecekleri böyle bir yer yapılıyor. inanıyorum ki bu yapılacak tesis de diğer projeler gibi tutacak ve fenerbahçe kulübünün gücüne güç katacaktır.
  • bu proje için devletten alınan arazinin üst kullanım hakkı sadece spor arazisi şeklindedir. yani spor yapılacak yapılardan başka bir şey inşa etmek yasaktır. yani yapılan iş büyük torpillerle onay almıştır, tıpkı stadyumları gibi. eee söz konusu kurumlar hem hükümetin adamı ülker, hem de başbakanın takımı fenerbahçe olunca işler değişiyor. neyse canım sevgili başbakanınız size kıyaklara devam etsin, sizler de kaçak olan spor komplekslerinizde ona methiyeler düzen pankartlar açın. biz gerekli ıslıklamaları kendi stadyumlarımızda yaparız.
  • uzay üssü görünümlü spor kompleksi.
  • zemin sorunu yüzünden çıkan ekstra 25-30 milyon dolar civarı maliyet projeyi yaklaşık 6 ay geciktireceğinden 2010'daki dünya şampiyonasına yetiştirilmesi imkansız gibidir. komplekste ana salon haricinde 1200 kişilik bir de yedek salon inşa edilecekmiş. ana salonun dolu olduğu günlerde basketbol ve voleybol maçları bu ikinci salona kaydırılacak. aslında voleybol maçlarının sürekli burada oynanıp oynanmayacağı tam belli değil çünkü caferağa'nın yıkılıp yerine sırf voleybol maçları için yeni bir salon yapılmasına yönelik ayrıca planlar var.
  • aslantepe için zırlayıp duran başkana ve taraftara sahip bir kulübün tamamen spor tesisi olarak görünen alana alışveriş merkezi inşaa etme procesi. devlet eliyle fenerbahçe ülkere verilen mekan. papazın çayırı kadar uzuca kapatılmış arazi üstüne yapılan bina.
    galatasaray mecidiyeköydeki stadı bırakarak aslantepe'ye geçti. mecidiyeköydeki arsanın değeri ile 10 stad yaparsın. peki bu arsa içni fenerbahçe ne yaptı?
    hemen bakalım:
    (bkz: fenerbahçe'ye 300 milyon dolarlık hibe)
    (bkz: kadıköy belediyesi)

    allah tepenizden baksın.
  • proje büyükşehir belediyesinde görüşülüp oy çokluğuyla kabul edilmiş.

    http://www.turkbasket.com/…erbahce-ulker&itemid=283
  • fenerbahçeye kiralandığı için satın alan kişinin 30 yıl beklemesi gerektiğinden olsa gerek ihaleye tek başına giren fenerbahçe en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanmıştır.
    kartal yakacık gibi yerlerde arsanın metrekaresi 1500tl gibi fiyatlar ederken ataşehirde bir arazinin metre kare fiyatının 892 liradan satılmasının başka bir açıklaması olamaz herhalde.
hesabın var mı? giriş yap