• ibrahim tatlıses: denizlispor
    yıldız tilbe: şampiyonluk
    pezevenkler: fenerbahçe.

    denizlispor 2006 yılında şampiyonluğu fenerbahçe'nin elinden çekip alınca sarı kanaryalar sıyırdılar ve büyük bir buhran içine girdiler. bunun acısını çıkartmak için de ünlü kadıköy büyücüsüne başvurdular. kaynaklar ve istihbarat sağlam.

    o yıllardan beri horozların beli bir türlü doğrulamadı. ptt 1. lig'de küme düşme potasında cebelleşen bir takım haline geldi zamanın müthiş takımlarından denizlispor. uefa'da tozu dumana kattığı günleri unuttunuz mu yoksa? türkiye'nin şaha kalkan takımlarındandı ve altyapısı çok iyi oyuncular yetiştiriyordu. yazık ettiler, harcadılar!

    geçen sene denizli atatürk stadyumu yakınlarında yapılan bir kazı çalışmasında oldukça ilginç bir bulguya rastlanıldı. stadın dibine gömülmüş olan bir sandıktı bu. içinde ne mi vardı? appiah'ın ağlayan silüeti, rüştü'nün yere kapaklanmış halindeki bir vodoo oyuncağı, horoz kellesi ve 20.45'te durmuş bir saat... yapbozu tamamlamak zor olmasa gerek.

    yazık günah değil mi bu takıma? kaybetmeyi de öğrenmeniz lazım artık...
  • kaynak sağlam.
    (bkz: götüm)
  • etme bulma dünyası diyelim biz ona.

    söz konusu maçın oynandığı gün denizli'de dolaşan para dolu çantalarla, çok sonradan song'a ödendiği söylenerek üstü kapatılan kasa açıklarının bir alakası yok tabi bu arada.
hesabın var mı? giriş yap