• fenerbahçe'yi bulunduğu durumdan çekip alıcak, tekrar şampiyonlar ligi ne götürecek, arka arkaya şampiyonluklar yaşatacak, centilmen bir başkandır.

    ayrıca taraftarla, diğer takımların yöneticileriyle,spor medyasıyla dalaşmak yerine başkanı olduğu kulübü ileriye götürmek için sistemli,uzun vadeli planlara dayanan çalışmalar yapacak başkandır.

    uzun lafın kısası (bkz: ali koç)

    yıllar sonra gelen edit: büyük başkan aziz yıldırım senden özür dilerim.
  • ali koç değildir. ali koç türkiye'nin ihtiyacı olduğu bir iş adamıdır. kendini fenerbahçe'yle sınırlandırmaması gerekir.

    varsın fenerbahçe başarısız olsun. bizi elit, kültürlü, laik, alçak gönüllü bir iş adamından mahrum etme ali başkan. futbol yarak gibi bir sektör türkiye'de. hiç gerek yok ağır top olmaya.
  • avrupada oynayacak takim bulamamış 30 yaş üstü yabancı futbolcu, anadolu kulüplerinde 2 maç süper oynamış futbolcu, artı altyapıda sadece bireysel yeteneğiyle kendini gösterebilmiş futbolcu transferinden vazgeçip, altyapıyı sıfırdan düzenleyecek, ilkokul çağlarındaki çocukları alıp yeteğine bakmaksızın onlara futbol eğitimi verecek, aynı zamanda onların okul eğitimi, psikolojisi vb konulara futbol eğitimi kadar önem verecek ve aralarından herkonuda iyi olanları takıma alacak bir başkan olmalı, tabi bunları yapıp meyvesini almaya başlamak en az 10 yıl, eee hiç bir taraftar o kadar sabırlı olmadığı için kim başkan olursa olsun mevcut sistemin dışına çıkamayacak, sonuç olarak hiç bir şey değişmeyecek. o yüzden yeni başkan gelecek herşey süper olacak beklentisi hayalden başka birşey değil.
  • aziz'e yakin olan biri gelmesin.artik onunla birlikte olan insanlara bile tahammulum yok.olacaksa saadettin saran olsun agaa.
  • ali koç ve benzerleri değildir. kimse kusura bakmasın ama aziz yıldırım'a selam dahi vermiş kişi fenerbahçe'ye başkan olmamalı. kulübün geleceği açısından böyle olması gerekir.
  • kesinlikle spordan anlayan takım futbol sporcu anlayışında olan daha mnce tecrübesi olan kamu oyunu yönlendirebilecek olan güçlü dik durabilecek yalan atıp medya ile oynamayacak sporcunun dilinden anlayabilecek yani sadettin saran olur..
  • (bkz: sadettin saran)

    başka hiç bir aday, ellerinde ipleri aziz yıldırım kuklası olmaktan öteye gidemez. ali koç olsa olsa bir binali yıldırım, bir ahmet davutoğlu olabilir bu takıma.

    bilmem anlatabildim mi ?
  • tabı kı azız yıldırım bence ısrar edılmesı gerekıyor
hesabın var mı? giriş yap