• fenerbahçe kulübü'nün tüm borçlarını kapatması adına kulübün isim haklarını socar şirketine satması masadaymış. 15 yıl boyunca 'fenerbahçe socar/ sc fenerbahce' gibi olacak fenerbahçemiz. bunun ruhla, fanatizmle alakası yok. bu olmadan borç kapanmaz.

    15 senelik 450m euro konuşuluyor.

    edit: kaynağıma güvenim sonsuz ve kaynağım götüm falan değil daha önce hiç yanılmadı. zaten entry içerisinde de bunun bir ihtimal olduğunu belirttim. o da çok kesin söylemedi fakat böyle bir şeyin olduğunu belirtti.

    edit 2: toplam 3 şirket varmış. biri redbull biri socar diğerinin ne olduğunu bilmiyorum.

    edit 3: twitter'ım yok. dolayısıyla bahsettiğiniz hesapları bilmiyorum.
  • kaynak my ass
  • socar fenerbahçe olursa tezahürat da şu şekilde değişecektir;
    "nee mutlu seni seveneeee, socaar fenerbahçee "

    edit : telif hakkımı alırım.
    not : falcaospor
  • socar çok büyük bir şirket ve yıllık 30 milyon euro onun için çok da büyük bir meblağ değil ama ülkemizdeki hiç bir kulübün isim hakkının şu an için yıllık 30 milyon euro edeceğini düşünmüyorum...
  • fenerbahçe takımı sahaya çıkarken yaşa fenerbahçe yerine socar fenerbahçe marşı söylenmeli.
  • türk futbol medyasının fenerbahçe’nin kazandığı maçlardan sonra manşet arama ihtiyacı hissetmemesine sebep olacak olay.

    (bkz: fenerbahçe sokar)
  • futbol programlarını şenlendirecek olay.

    “fenerbahçe socar diyorum hocam sokaaaar” ve gülüşmeler kahkahalar.
  • (bkz: bir kaynak olarak göt)
    bir kaç yerde dillendirildiği sözlüğün bilimum başlığında bahsediliyor; ancak kaynak tek bir kişinin bir yeri de olabilir. basketboldaki "fenerbahçe beko" gibi "fenerbahçe socar" diye gayet manidar bir isim koymak karşılığı muhteşem bir para.
    sınırlı süreli olduğu sürece yıllarca barcelona formasına reklam aldırmayan geri kafalı katalanlar gibi yapmaya gerek yok. kulübün durumu ortada.

    edit: şuna karşı çıkanların yıllarca fenerbahçe'yi bitirmek için elinden geleni yapan, fenerbahçe'nin bu kadar borca batmasının 1 numaralı sorumlusu olan aykutçular olması tesadüf mü? sonra fenerbahçe düşmanı olduğunuzu açık ettiğimizde ağzınızdan salyalar saçıyorsunuz.
    iddia doğruysa, kulübün bütün borçlarının kapatılmasından bahsediliyor. sadece 10-15 yıl boyunca resmi evraklarda fenerbahçe socar yazsın diye gayet makul bir teklif...

    edit2: evet, gerekirse götümüze de reklam alırız, almalıyız. hem "kulübün satışına gider bu iş" diyorsunuz, hem de o hale gelmemek için alınan/alınmaya çalışılan önlemleri beğenmiyorsunuz. "gerekirse kümede kalmaya oynarsın, ama böyle işlere girmezsin" diyen adamlar, geçen sene parasızlıktan frey gibi futbolcular alınmak zorunda kalınınca da "fenerbahçe'yi küme düşüreceksiniz" diye eleştiriyordu. çünkü bunların amacı üzüm yemek değil, başkanı dövmek. fenerbahçe stadının adı yıllardır "ülker stadyumu", ancak herkes hala "saraçoğlu" diyor. bir şey mi kaybettik? bu anlaşma da eninde sonunda bitecek. sadece adının yanında "socar" yazsın diye verilmiş 450 m euro'yu beğenmiyor beyfendiler. geçiniz efendim. o paranın 450de 1ine bedenini bile satacak adamlar 15 yıllık isim kirasına laf ediyor.

    edit3: falcaocular da gelmiş, biz de sizi bekliyorduk. sizin korkunuzu anlamaya çalışabiliyorum, o yüzden tek diyeceğim: hoşt!
  • borç varsa büyük ihtimalle olabilitesi yüksek bir satıştır. pek de fena olmaz çünkü sloganlara renk katabilir bu isim.

    “çok kaşınmayın yoksa socar fenerbahçe”
hesabın var mı? giriş yap