• öncelikle, başlığın ilk entrysinde aynı başlığa bkz vermek kabızlığı da ancak aykut kocaman'a yakışırdı.
    takım gençleştirmekten anladıkları heralde 18 yaşında 8 futbolcuyu aynı anda 11de başlatmak olan aykutların üstünü örtmeye çalıştıkları, çete değil terör örgütü.
    takım gençleşti işte amk ne anlatıyosunuz? ben göremiyorum çünkü istatistiklerimizi çaldın, sen bak ordan geçen seneki yaş ortalamamızla bu senekinin farkına... sadece eljif girmişmiş... geçen sene neden girmedi bu çocuk?
    4-3-3 demişiz de, 4-4-2ye kalmışız. ulan 4-6-0 gördü bu gözler, hem de kadıköy'de, hem de kaç maçta! tek santrafora bile razıydım ben ki cocu verdi 2 santrafor. (ayrıca 4-4-2 değil, 3-5-2 gibi oynuyoruz sayın çok bilmiş)
    en büyük organizasyonun korner kullanmaya 2 kişi göndermekti aykut. şimdi gelmişsin organizasyonun yok diyosun.
    takım pozisyona giriyor, girmiyor değil. ama o topu içeri "dürtecek" mecali kalmıyor, görüyoruz. e bunun da nedeni takımın bile isteye, sakatlamak pahasına yanlış antrenere edilmesi olduğu ortaya çıktı aykut.
    transferlere bok atıyosun da, kulübün parasını 5 sene vasatlara dağıtan sendin aykut. paramızı bitirmeseydin, biz de bir umut diye reyes'i almak zorunda kalmazdık.
    bu arada, dikkat ettiysen aykut diyorum. çünkü dünya futbol tarihinin en büyük satıcılığı ortaya çıkarıldıktan sonra hala aykut'u savunan kendisinden başkası olamaz. o 3 antrenör (?) bile artık yüz bulup bunu yapamaz.

    edit: ha bir de, boşa dua etme. fenerbahçe küme falan düşmez. düşerse de biz varız, sen git tuttuğun takımı destekle
  • (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
    fenerbahçe küme düşecekmiş...
    çırpınma aykut, kapat sözlük hesabını da git.
    rezil rüsva oldun aleme. 5 senedir başkanın hatrına görmezden gelinen para saçmalarına, saçma sapan taktiklerine, bu son yaptığınla tuz biber ektin.
    kimse cocu'yu sevdiğinden sana laf etmiyor ki! biz senden nefret ediyoruz aykut, anla şunu. senin yerine şenol güneş gelse razıyız o derece.
    cocu'ya herkes kızıyordu, fakat adamın suçunun minimum olduğu ortaya çıkınca herkes şimdi tekrar nötr. ha gidişat düzelmezse (ki düzelecek gibi gözüküyor, öyle umuyoruz), onun da çaresi bizde, sen raadol.
hesabın var mı? giriş yap