• aslında başlık tam olarak fenerbahçe'yi şampiyonlar ligi'nde izlemiş efsanevi nesil olacaktı ama malum karakter sınırına takıldı. sözlüktekilerin yarısı hatırlamaz, oyy oyy ne günlerdi, yıl 2008, dolar1.50 falandı. televizyonlarda play station 2 reklamları dönerdi. messi'nin, ronaldo'nun kariyerlerinde bebe olduğu, arsenal'in çoluk çocukla maç kazandığı yıllardı. şimdi bulup eklemek zor geldi biri eklesin son oynadıkları şampiyonlar ligi maçının özetini ama çamur gibi yayın vardı malum hd falan yoktu o yıllarda. ekmeğin karne ile alındığı, satanistlerin sokakta kedi bırakmadığı dönemlerdi.
  • son maçta kiev deplasmanında 70. dakikaların sonuydu sanırım köşeden roberto carlos ile normalde serbest vuruş, fakat oyuncunun şut gücü ile frikik sayılabilecek bir duran top kazanmıştı fenerbahçe. şut sekerek kalecinin kucağında kalmıştı diye hatırlıyorum. o an; '' -bu gol olsun be ! ''diye çok istemişim içimden.

    maçın başından sonuna türklere küfür eden takımın taraftarları yerine ,fenerbahçeli kardeşlerim sevinseydi keşke... olmadı. canları sağ olsun.

    not: galatasaraylıyım ama her şeyden önce türküm.
  • fenerbahçe’nin şampiyonlar ligi gollerini instagram’da paylaşamamış nesildir aynı zamanda.
  • çoluk çocuk hatta torun sahibi nesildir.. nesli tükenmiş de olabilir..
hesabın var mı? giriş yap