• bir dönem koçgiri platformu'nun sözcülüğünü de yapmış olan gazeteci ve yazar.

    kişisel facebook sayfasından -güncel ve yakıcı bir mesele olması nedeniyle- başta suriye ve ırak olmak üzere tüm orta doğu sahasından anlık bilgileri ve haberleri takipçileriyle paylaşan, zaman zaman kendi kişisel görüş ve değerlendirmeleri ile durum tespitleri yapan güvenilir bir basın emekçisidir.
  • #71349814
    türk rock tarihinin en sağlam parçalarından biri olan öfke'nin söz ve müzik yazarıdır...
    yıllardır favorilerimin baş köşesinde yer alan, söz ve müzik olarak en sağlam şarkılardan birinin kahramanı, yaratıcısıdır...
  • sosyal medya üzerinden yazılarına denk geldiğim, ortadoğu'yla ilgili güncel ve mantıklı bilgiler veren, bölgeye oldukça hakim, takip edilesi, okunası gazetesi yazar.
  • iran fedaisi kafası karışık bir zat. koçgiri platformundan çıkıp gerici şii ittifakına taraf olmaya kadar enteresan bir pozisyonda konumlanmış.
  • uzun süredir sultanlar ligini takip ediyorum. twitter'da da takip ettiğim bir sürü voleybol hesabı var. geçen sezon takımı yenilgisiz lider olarak play off lara geldi ama vakıfı hakeme rağmen eleyip gelmiş, imocoyu madara edip elemiş ve sakatlık (aslı hariç) yaşamamış fenerbahçe opet karşısında varlık bile gösteremeden 3-0la kaybetti. hadi geçen sezonu zor maç oynamadılar, fener karanlık yollardan geçip zehir gibi maçlardan (nurper) geçti ve şampiyonluk için her şeylerini ortaya koydular. (mile şampiyonluk maçında serumlarla ayaktaydı ve yedeği lazareva idi)
    bu sene iki takım da cl den kötü elendi, kadrosuz bi vakıf vardı, thy zaten brezilya milli takımı hazırlık kadrosu olarak kullanıldı onlar da yoktu. bizim şanssızlığımız milliden anacris sakat döndü, aylarca oynayamadı; mile çin'den sakat döndü ve en kötüsü eda erdem çok kritik bi yerde sakatlandı bir süre uzak kaldı. yani boşko zaten harika, hande elif milliden çok formda dönmüş, benchinde harika oyuncular yedek bekliyor. sen bu sezon şampiyon olabilmek için en ciddi adaysın istatiksel olarak peki sorun ne?
    benim gözlemim şu oldu, bi kere taktiksel olarak aşırı tahmin edilebilir bi antrenör. kendisini asla geliştirmiyor. santarelli ve guidetti ile çalışmış oyuncuları asla koçluğuna saygı duymuyor ve bence çalışmak istemiyorlar kendisiyle. çok kötü bir teknik ekibi var, saçma sapan gds istiyor, karşı takım o kadar emin ki gds den bir şey çıkmayacağından soğutma taktiği desen kendi oyuncuları düşüyor. kritik yerlerde asla oyuna müdahale edemiyor. bi maçta öyle saçma bi değişiklik yaptı ki servis karşılamada aşırı kötü olan gray e mecbur kaldı. eczacı taraftarı da asla sevmiyor kendisini. sürekli istifası için kampanya filan yapılıyor. bugün de madalya töreninde çok fena ıslıklandı, sanmasın ki fb taraftarı yaptı.
    ama asıl nefreti ve tepkiyi fb opeti hedef gösterip açıklama yapmasıyla topladı. gaza gelen taraftarı fb taraftarına yükseldi. (ki twitter'da vakıf taraftarı sevilmez aksine de fb-eczacı taraftarı dayanışma içindedir)
    fenerbahçe opetimin nazarlardan saklansın dağ gibi bir kaptanı ve harika bi takım ruhu var. yoksa lavarini de ne kritik zamanlarda doğru şeyler yapabiliyor ne de benchinde yedekleri yıldız. ama ferhat akbaşta olmayan bişi var, bizim kızlar onu gerçekten seviyor ve saygı duyuyorlar.
    tanım: mastermind koç
hesabın var mı? giriş yap