• (bkz: bedelli askerlik) platformu başkanı olan kişidir. (bkz: özgür niflioğlu) gibi ne yazık ki bedelli askerlik için bastıramayan hatta bana kalırsa tamamen akp güdümünde olan, bedelli askerlik için didinen yüzbinlerle insanın isyan etmesini engelleyen başkandır kendileri. 2017 yılında kendiliğinden çıkacak olan yasada gram payı olmayandır
  • bedelli askerlik platformu başkanı.

    bedelli askerlik çıkmasında tabi ki katkıları mevcuttur. ona bir şey denemez. ancak en ufak bir eleştiriye bile gelemeyen, insanları birleştirici özelliği pek olmayan tuhaf bir adam.

    özellikle 21 gün olayıyla ilgili suskun kalması çok ilginç. 3-4 yıl uğraşmış ancak 2-3 tweet daha atıp 21 günün kaldırılması için bir organizasyon yapmaktan aciz kalmıştır.

    ayrıca gönderilen ciddi özel mesajlara ve tweetlere de cevap vermez bu adam.
  • bedelli askerliğe hiç bir katkısı yoktur. komik olmayın. devlet ihtiyaç duyduğu zaman çıkıyor. 100.000 tweet atınca mı oldu sanıyorsunuz. bu arada title daha iyi olabilir. başkan demeyelim genel başkan lord ceo olsun mesela.
  • var olan hakları savunmak yerine hükümetin attığı kemiğe şükürler olsun diyen biri. bu adam başkanlık seçiminden önce akp'ye oy toplamak için yapmadığını bırakmadı. yaparsa bunlar yapar, alt mesajlar. göz kırpmalar. inanın görmeliydiniz.. ha ne oldu ? 21 gün herkesin elinde patladı.

    kusursuz bir ; (bkz: akboy)
  • bedelli başlığındaki hiçbir hakaret veya kötü söz içermeyen entry’m (bkz: #83096786) sebebiyle ferhat denen herif bana angut diye hakaret etme hakkını kendinde bulmuş. bir de ekşi hesabımı istiyor. tam bir dilenci lan bu. “bedelli paramı toplayın, ekşi hesabınızı bana verin” vs.

    https://eksiup.com/f98d3ed71440

    şimdi öncelikle şu tweetini hatırlatayım sana ferhat (buraya senin bana yazdığın hakaret geliyor, tam olarak o’sun bu davranışınla):

    https://eksiup.com/950517bff947

    özelliğin ne olm senin? sen istediğine hakaret edebilirsin ama başkaları sana etmesin? üstelik ben sana hakaret bile etmedim. sadece 21 gün konusunda duyarsız kalışını eleştiriyorum düzgün bir dille.

    hakkaten ciddi sorunları var bu adamın. kendini önemli biri falan sanmaya başlamış.

    eleştiriye gelemeyeceksen bırak git koçum, öyle “kim başkan olmak istiyor yazsın buraya” diye boş tribünlere oynama. o titri falan sil bio’ndan.

    tanım: cins cins insanları gün yüzüne çıkaran askerlik türü.

    bu ferhat’ın gerçek yüzünü şurada anlattım: (bkz: #83084902) ne eksik ne fazla.
  • sabire the 2nd. (bkz: #83215949)
  • "bedelli askerligi ben cikardim" dese sasirmayacagim vasifsiz bir sahis.
hesabın var mı? giriş yap