• seneye button'ın yerine renault'da yarışacak olan genç ispanyol pilot.flavio briatore'nin var demek bir bildiği.
  • şu anın test pilotu, gelecegin* iki renault f1 sürücüsünden biri. çok fazla ses getirecegini sanmıyorum.

    minardide yarışan ve son sıralardan çıkamayan sürücüyü, güçlü renault f1 sayesinde nerelere gelebilecegini görmemize fırsat verecek birey. jenson button kadar performansının yüksek olması bir hayal.

    *göt olmanın içler acısı hali; bu arkadaş bizi göt etmiş, her geçen gün başarıların üzerine yenisini eklemiştir. "helal olsun" demekten başka yakışan birşey yoktur. şimdiki performansına bir örnek vermek gerekirse (bkz: 2005 malezya gp/#7139233)

    geçen sezonun uçan aracı ferrari diğer takımların yeni sezon araçlarına ayak uyduramamış, efsane/fenomen/rekorkırar olma yolunda 3-5 sezondur hızla ilerleyen m.schumacher'i ortalama bir sürücü kılıfına sokuvermiştir 2005 sezonunun ilk iki yarışında. oysa hiçte öyle orta karar bir sürücü değildir schumacher. bilenler bilir sadece sürüş tekniklerinin verimi ile değil buna ek olarak öyle bir teknik bilgisi vardır ki, verin eline gerekli araç gereci, aracın aerodynamic paketini, motorunu, her birşeyini teeeek tek yapar önünüze kor pırıl pırıl.

    ha şimdi bunlar ne demek oluyor efendim, formula 1'de pilotlardan çok araçlar yarışıyor.
  • 2003 malezya gp'sinde sıralama turlarını sürpriz bir biçimde ilk sırada tamamlayarak kariyerinin ilk pole-pozisyonunu elde eden ispanyol pilot.
  • şu ana kadar f1 de pole pozisyon kazanan en genç pilot olarak tarihe geçen ispanyol pilot. motor yarışı müdavimi ispanyolların gözlerini formula 1 e çevirecek gibi gözüküyor.
  • klasik brezilya yapımı pembe dizilerdeki erkek kahraman adı
  • hakkaten beni göt edebilen, şaşkınlık verici derecede iyi sonuçlar alan sürücüdür kendisi. 2003 malezya gpsinde pole positionda başlayıp, podyum[3]a çıkmayı başarmıştır. hakkaten helal olsun.

    jarno trulli'de ağzı açık baksın. o kadar hızlı olmasına ragmen ne önündeki ralf firmanı geçebildi ne de son turda spin atana kadar jenson buttonu.
  • 30ar 40ar saniyelik ferrari ustunlukleri ile gecilmis bir koca sezondan sonra attigi turlar ile gonlumuzde yer edinen cok basarili bir pilot... umuyoruz ki bu basarisini devam ettirsin ve michael schumacher'den sonra kendisini kirmizi arabamizin icinde gorelim.
  • 2003 f1 sezonuna apayrı bir renk getiren genç yetenek. geleceğin şampiyonu gözüyle bakılıyor şimdiden. ileride kendisini kesinlikle kırmızı arabaların içinde görmek istemiyoruz**
  • kimi raikkonen ile birlikte geleceğin şampiyonu olmaya aday 2 sürücüden biridir.
hesabın var mı? giriş yap