fernando muslera*
-
lazio'nun iki kalecisinden biri. uruguaylı ve 1986 doğumlu. bu sezon şimdiye dek 15 maçta oynadı. kaleyi ocak'ta juan pablo carrizo'dan devraldı.
-
çok beğendiğim, müthiş yetenekli genç kaleci. yalnız pes veya fm gibi oyunlarda gücünü neden düşük yaptıklarını anlamıyorum. bana göre geleceğin yıldız adaylarından.
-
2010-2011 sezonu 9. hafta palermo-lazio macinda yaptigi kurtari$larla kucuk capli bir destan yazmi$tir. ayrica bu macta lazio'nun 75. dakikadan sonra -biava'nin kirmizi kart gormesiyle- maca 10 ki$i devam ettigini ve 1-0 kazandigini da ekleyeyim.
-
eğer gelecek sezon edwin van der sar futbolu bırakırsa onun yerine manchester united'e geçmesi gereken kaleci.
sonradan gelen edit: vay arkadaş manu dedik gs aldı. -
lazio ile olan kontrat görüşmeleri patlamış ve ayrılık çanlarını çaldıran underrated kalecilerden.
-
kaleci arayisindaki galatasaray ile adi anilmaya baslanan lazio'nun manyak refleksli kalecisi.
-
(bkz: #23674644)
-
* lazio'da 86 numaralı formayı giyen kaleci. bilin bakalım galatasaray'da bu formayı kim giyiyor? (bkz: ufuk ceylan)
özet olarak: ufuk ceylan'a o formanın hakkının nasıl verilmesi gerektiğini götermesini dilediğimiz kaleci. -
ilk transfer dedikodusunda videolarını izleyip gaza gelmemizi sağlayacak kaleci.
http://www.youtube.com/…-8tscd9nuri&feature=related
dostum bu ne ya? refleks patlaması yaşamış adam resmen. -
iddialara gore galatasaray'in yeni kalecisidir.