• bdsm'cilerin, fetişik insanların buluştuğu sosyal paylaşım sitesi.
  • efendim amerika'da yasayan bir insan olarak simdiye degin craigslist, okcupid ve adult friend finder'in cesitli zamanlarda ekmegini cok yedim. bu aksam itibari ile bir arkadasin tavsiyesi ile buraya bir bakayim dedim. gercekten cins cins fetisi olan insanlar var. mesela goz yasi yalamaktan zevk alan 200'un uzerinde uyesi var. akliniza mantiginiza sigmayacak fetisler, simdi buraya yazmaya usendim. cavur oglu cidden sikis ve sokusta sinir tanimiyormus onu anladim. turkiye'de ise 85% vanilla sex diye tabir ettigimiz dumduz sevismeden oteye gitmiyor. vay amk. ondan sonra neden amerika'ya beyin gocu...
  • güzel bir yer. güzel...
  • bunca yıllık internet kullanıcısıyım, bu site kadar beni dumurlara uğratan olmadı. hayır 4chan bile bu kadar yapmadı yani. oha.

    niye diyecek olursanız, insanlar çok samimi.
    yani hani ben bodos bi insan kabul edilirim. neredeyse beni tanıyan herkes de bilir bdsm falan sevdiğimi. ama ben bile "peki o zaman." "oha korktum!" kıvamına gelebiliyorum.

    ha bu arada korktum falan diyorum da, bence bi sakıncası yok. çünkü çok eğlenceli. freak show oha modunda eğlenceli değil, insanların doğal halini gözlemlemek eğlenceli ve ilginç. editörler, corporate çarklar, yönetmenler bilmem ne olmadan insan cinselliğini gözlemlemek apayrı.

    ha ayrıca, en büyük fantezilerimden birini gerçekleştirmemi sağlayan tanrıyı girdikten sonraki günde buldurduğu için aşığım şu siteye.
    ki girip de azıcık takılmış bildiğim tüm arkadaşlarım birilerini buldu. öyle büyülü bi yer. her zevke göre insan var.

    ciddi ciddi facebook yerine bu olsa, ya da facebook buna evrilse falan diye dilemekteyim. herkesin ne sevdiğini/sevmediğini başlamadan bilince hayat çok zevkli oluyor.
  • sözlükte bir dönem memeleri ve iğrenç iç çamaşırı zevkiyle gündeme gelmiş histerik bir yazarın da üyesi olduğu site. sitede yazdıklarını gördükten sonra troll'e attım. öyle bir dilber ay çıktı içinden.
  • deepweb işte.

    bu sitede gezinirken pat diye bir fotoğraf çıkıyor mesela karşınıza, "evet, gecenin sonuna geldik" diyorsunuz kendi kendinize, sonra fotoğrafın etkisi min 2 ay geçmiyor. zalımlar. daha da gelmem.
  • türkiye'deki fetişist insanlarla tanışmak ve etkinliklere katılmak umuduyla 3 sene kadar önce üye olduğum, fakat pek de beğenemediğim site.

    öncelikle eğer premium üyelik almazsanız deneyiminizin kısıtlanacağını belirteyim. ayda 5 dolar gibi bir ücreti var, ilk katıldığımda (dolar da bu kadar yüksek değilken) deneme amaçlı satın almıştım, çok güzel pornografik materyallere ulaşabiliyorsunuz, bence parayı hakediyor.

    onun dışında sitenin arayüzü siyah üzerine gri/beyaz bazen kırmızı yazılardan oluşuyor, benim gözlerimi yoruyor bir miktar, uzun süre aralıksız vakit geçiremiyorum.

    profillere kink ekleme şekli güzel, her bir kink veya fetiş ile hangi şekilde ilgilendiğinizi de girebiliyorsunuz ve profilinizde gayet şık duran bir "sevdiklerim listesi" oluşuyor zamanla.

    örneğin - collaring (giving), biting (everything about it) *

    -

    sitede bir potansiyel olması, türkiye'de bu sitedeki deneyiminizin iyi olacağı anlamına gelmiyor tabii ki.

    türk grupları nispeten daha az aktif, ama yine ilgi çekici muhabbetlerin döndüğü, takip ettiğim oluyor.

    türkiye'de munch sayısı da malesef pek yüksek değil. fakat böyle şeylerin yapılabiliyor olması bile iyi, adım adım olacak herhalde.

    daha bdsm'in ne olduğunu bilmeden, "karı var lan burda" düşüncesiyle üye olan vanilla adam sayısı malesef çok yüksek.

    güzel insanlarla tanıştım mı? evet, kesinlikle. ama genel olarak (içerisinde türklerin barındığı her arkadaşlık sitesinde olduğu gibi) düzenli aralıklarla saçma salak mesajlar geliyor ve onları ayıklamaya çalışıyorum.

    siteden tanışıp herhangi bir şeyler yaşadığım insanların hepsinin amerikalı olması (bkz: incirlik hava üssü) gibi bir gerçek de var. bence bunun sebebi onların profilimi okuyor olmaları.

    -

    özetle, bir deneyebilirsiniz ama fazla umutlanmamanızı tavsiye ederim.

    ok cupid benim için yıllardır kinksterlarla tanışmak için 10 kat daha başarılı oldu. orada da profilinize bdsm ile ilgili pek çok şeyi ekleyebiliyor ve ona göre partner arayabiliyorsunuz. arayüzü daha temiz, kullanımı daha kolay.
  • an itibariyle 4,696,638 uyesi olan olusum.

    site linki
  • eski güzelliği kalmamış site. vakti ile alt.net gibi burası da sanırım popülerliğini yitirmeye başladı.
  • son 1 yılda drama queenlerin ve pedofililerin sayısı giderek artan site.
hesabın var mı? giriş yap