• koca tsk bunların ağzına sakız olduysa yazıklar olsun.
  • buram buram provokasyon kokan başlık. burayı olur da olaylardan bihaber bir kişi bile okursa sanrısıyla yazıyorum.

    atatürkçü subaylar nöbetteyken fetöcü itler tsk’nın kapısından bile geçemezdi. malum güruh iktidar gücü ve birtakım liboş desteğiyle şerefli türk askerlerini fetöcü yargı ve polise yem etmiş, binlerce yıllık türk askeri geleneğini alaşağı etmiş, utanmadan savcı rolüne soyunmuştur. ne de olsa bunlar müslüman adamlardır(!).

    allah kimseyi kendi yarattığı çeteyle, türkiye cumhuriyetinin kurucu değerlerine bağlı onurlu insanları aynı kefede düşünecek köktenciliğe düşürmesin.
  • zihni karanlık, kalbi daha da karanlık, nefretle ve buralara entrylerini saçarken önünde aldığı 1 tencere makarna ile beslenen gereksizin "kemalist çete" iddiasında bulunduğu güzel askerleri kapsayan tsk'dır.

    o tsk 'çete' olmasaydı bugün senin de, halkı üzerinden ceplerini dolduranların da ve bu vatanın da esamesi okunmazdı.

    fetöyü orduya kim sokmuş ona da bakalım;
    mahir ünal'ın 6 yıl önce yaptığı itiraf: fetö'nün ordu ve emniyete sızmasını destekledik
    emre cemil ayvalı itirafı: kemalist düzeni yıkmak için fetöyle birlikte olduk
    aynı şahsın chp'ye fetö iftirası attığı kitabı ve onu paylaşan akpliler için: (bkz: fetö kılıçdaroğlu ve arkadaşları)

    vaktiniz geliyor. azalarak biteceksiniz. tek derdimiz enkaz aldık diye geldiğiniz ülkenin getirdiğiniz harabe halini toparlayacak ekskavatörüne, kepçesine kadar peşkeş çekmemeniz.
  • kemalistten temizlersin ama kucağında hopladığın hocalardan biri ile bozuşunca yine atatürk'ün sözlerine sarılırsın.

    bu ülkenin dna'sında atatürkçülük var. aksini düşünmek kendi götünü parmaklamak demek, ki zaten boş zamanınızda hoca atleti koklamaktan başka yaptığınız aktivite de bu olsa gerek.
  • türkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde kemalizm ile çete kelimesini yan yana getirebilecek bir şahıs olsa olsa vatan hainidir.

    türkiye cumhuriyeti devleti'nin resmi ideolojisi kemalizmdir. dün böyleydi, bugün de böyledir ve yarın da böyle olacaktır. bazı eksen kaymaları yaşatılmaya çalışılsa da devlet kemalizmden görece uzaklaşıp tekrar fabrika ayarlarına döner bu memlekette.

    bakarsın, milliyetçiliği ayaklar altına alıp, özerklik düşüncelerini yavaş yavaş dile getiren, federatif yapıya göz kırpıp, sümüklü ağlak bir irticacının peşine takılanlar gün gelir tüm bu yaptıklarının tersine döner ve üniter devleti şiar eder kendine, memleketteki en ağır kemalist gruplarla, yargıda, orduda, siyasette işbirliğine gitmek zorunda kalır. o peşinden gittiği dinbaz sümüklüyü terörist ilan eder kendi eliyle filan falan... bilmem anlatabildim mi? kemalizmi ağzınıza almadan önce abdest alıp besmele çekin cahiller!
  • fetönün kucağında gezen kim varsa hepsini hoplatayım
  • görende boşalan kadrolara vatanını seven kişileri yerleştiriyorlar, kim bilir hangi cemaatin mensublarıyla dolduruyorlardır.
  • allah allah
  • yazdım yazdım sildim. fikir diye ortaya saçılan bu zırvalardan hepimizin haberi olmasını sağladığın için teşekkürler sedet.
    eserinle gurur duy. düşünce özgürlüğü, evet, tabi.
  • (bkz: don't feed the troll) yazmayın, eksileyin, konu kapansın.
hesabın var mı? giriş yap