• samanyolu önünde nöbet tutan kemalist vekilleri ne yapacağız
  • samanyolu önünde nöbet tutan kemalistler, hukuk adına düşmanının bile hakkını savunabilecek şerefte, dürüstlükte, haysiyette insanlardır.

    tabi eşşek ne anlar hoşaftan?
    politik doğruculuğun amına koyayım.

    size böylesi lazım.
    şerefsiz tarikatçılar sizi. 16 yıl fetö ile halay çeken size, hala konuşan siz.
  • valla bu fetöyü hiiiç atatürkçülere gazlamaya çalışmayın güneş balçıkla sıvanmaz herkes elini vicdanına koysun. feto itinin ne mal olduğunu atatürkçüler yıllarca anlattı yetmedi hapis yattı. balyoz ergenekon kumpasına uğrayan generallerin vatan partisi safında yer alması herşeyi anlatıyor (bak cehape demedim) tam da bu yüzden akgençlik atatürkçülerle olan husumetlerini artık gidermeli. bu arada chp/ gılışdar, eren erdem ne kadar atatürkçüdür o da tartışmalı. göte göt demek lazım şimdi.
  • kendine mehdi diyen ve müritleri tarafından sümüklü peçeteleri yenecek kadar tapılan meczup bir sahtekar ve sapkın itikadının kendilerine bilim ve akıl yolunu, medeni ve beşeri hukuku, bireysel hak ve özgürlükleri seçenler arasında tutunamaması gayet doğaldır. fetönün tutunduğu ve tutulduğu grupta neden böyle olduğunun cevabıysa bir önceki cümlede gizlidir.
  • fethullah hoca efendi hazretleri yerine feto dedigimiz icin, cok kiziyorlardi o zaman cok.
  • e, zaten fetöcülerin (said-i kürdi ve türevleri)
    tek ve ortak amaçları atatürkçü-şaik ve üniter devlettir.

    batı dünyasının da, pekakalı canilerin de, dinci ikiyüzlü yobazların da
    tek düşmanı atatürk düşüncesinde güçlü ve uygar türkiyedir.
    böceklerin böcek ilacından geberip,korktukları gibi kaçarlar.

    fetöcülük, ya fetö vasıtasıyle atatürkçü-laik türkiye'yi
    ya da pekaka vasıtasiyle yine -kürt devletine engel-
    gördükleri atatürkçü-ulusalcı devleti parçalamak için kurulduğu,
    kullanıldığı içindir.
  • valla kemalist subaylar generaller abdest alan avına çıkarken, başörtülü anneleri yemin törenine almazken, fetöcüler kemalistlerin karılarının beline ellerini dolamış vals yapıyorlardı. siz bilirsiniz tabi yine.
  • kanmak, cehalet veya yobazlık değil de "din" ana karakteridir bu oyunun. cemaatin kullandığı dini ögeler zaten ezelden beri merkez sol veya kemalist olarak nitelendirdiğimiz kesimin uzağındadır hep. dini ögeler yerine gazi mustafa kemal atatürk' ü, o'nun ilkelerini ve felsefesini alet etselerdi bu pis oyuna. eminim ki bir çok solcu da bu yapılanmanın birebir içinde bulunurdu.her iki tarafın da haini, hırsızı, cahili ve aptalı vardır. olacaktır da.

    ancak mevzu cehaletten daha öte, daha derindir. hesap sorulması gerekenler ise cahil halk değil bilmiş yöneticilerdir.

    dip not: akp'li değilim.
hesabın var mı? giriş yap