• yoo bekir hocanız emre hocanız zafer biryol hocanız herkes topladı bişeyler... başkanınız adamlarla maç yaptı kendi antreman sahanızda... fetö pisliği her yerdeydi, şunu bir kabul edin artık. devletinden futboluna her yerde...
  • bizzat terörist ele başının dediği laftır, himmet ve dualarla galatasaray’ı şampiyon yapacağız diye.

    adam gelmiş burada zafer biryol, bekir filan diyor. ad hominem yapmanın da bir adabı var, zafer biryol kim amk. assalar umrumuzda olmaz, bir bok yemişse çeksin cezasını, bize ne.
  • hangi cemaat bir camia için para toplamıyor?
  • ülkede 2 aydır futbol yok. adamlar hala fetö, fetö diye zırlayıp duruyor. ağır ruh hastasısınız ve hakikaten kafa sikiyosunuz. meşhur fetöcü yöneticisinden haberi mi yok diycem ama biliyorum ki var.

    bak biz rahatlıkla senin kayıtlı tescilli şikeciliğini ispatlayabiliyoruz. abileriniz gibi değilsiniz, küçük şikecisiniz ama yine de şikecisiniz. sen de git ispatla, varsa bir dümen iptal ettir şampiyonluğu. dangalaklar cidden dua okuya okuya şampiyon olunduğunu falan zannediyor.

    herifler cidden ne çekmişler, böyle ezik mahlukatları görünce anlayabiliyosun ancak. galatasaray bu fatih terim etkisini 3-5 sene daha devam ettirirse bunlar çoluk çocuk bir kaç nesil hepten heba olacak.
  • bir ihsan kalkavan ile alınmış 3 yıl şampiyonluğu değildir.
  • bazı şerefsiz, aşağılık camialar var, küçük, minik, bu fetöcüler o camialarda 2. başkanlık bile yaptılar, teşvik vere vere takımlarını şampiyon yaptıklarını açıkladılar.

    ne aşağılık ne şerefsiz takımlar var bu ülkede, hani şu hakkında şerefsiz manşetleri atılabilen takım.
hesabın var mı? giriş yap