• şeyma subaşı çocuğunun fotoğrafını paylaşmış, feyza altun'da instagram'dan böyle fotoğraflar paylaşmayın çocuğunuzu teşhir etmeyin diye eleştirmiş.

    şeyma subaşı'nın paylaşımı bana normal geliyor. çocuk ulan bu. sapıkların sapıkça düşünceleri yüzünden kendi hayatımızı neden kısıtlayalım. feyza altun zaten magazinel olarak popülerleşmeye çalışan bir avukat. yakalamış hemen instagram'a post girip polemik yaratmış.

    tane tane bu feyza altun hanımefendiye anlatalım.

    "bir çocuğun bu şekilde giydirilmesi umrumda"
    -sanki her gün böyle giydiriyor çocuğu. bir gün giydirmiş fotoğrafını paylaşmış. ayrıca senin umurunda olsa bile kanunen bilmen lazım bir avukat olarak hiç bir şey yapamazsın. sırf böyle giydirdi diye devlet korumasına mı alsınlar çocuğu?

    "instagram öncesi büyüyen bizler çok çok şanslıyız. kadınların çocuklarını şekilde şekile sokup beğeni, takipçi, şöhret, para için hunharca instagramda paylaşması artık kabul edilebilir gibi değil."
    -şeyma subaşı'nın paraya mı ihtiyacı var? bir de annem benim çıplak fotoğrafımı çekip aile albümüne koymuş. kesin like için yapmıştır.

    "pedofililer düşünerek konmalı"
    -hadi ya başka? ay orospu çocuğu pedofililer bu fotoğrafı görürse ne yapar diye mi düşüneyim. oldu olacak çocuk olunca denize götürüp bikini giydirmiyim, etek giydirmiyim, mini şort veya tayt giydirmiyim.
  • o konuda şeyma’ya ben de çok kırgınım.
hesabın var mı? giriş yap