• gündeme gelmesi gereken kaşar

    edit: gündeme gelmiş kaşar.

    dalga geçeyim derken ekşi’nin ekşi diline düşersin böyle, her yerde unutulursun ama ekşi sözlükte adın hep kalacak. artık yıllarca okur, o dalga geçtiğin insanı hatırlarsın.

    edit 2: diğer şeref yoksunu için (bkz: umut can ünlü) bunun da gündeme gelip işinden atılması gerekmektedir.
  • tipik akp genci. kendine yakisani yapmis. o cocugun yuzunden istanbulu kaybetmislermis.
    dedik ya iste tam akpli genc profili. bunlarin hepsi boyle. kendini istanbulu sahibi sanar, bombostur, saldirgandir, terbiyesizdir.
  • haysiyet yoksunu bir kişidir. aynı zamanda istanbul büyükşehir belediyesi halkla ilişkiler çalışanıymış. çalıştığı birim ile yaptığı hareketi yan yana getirince o işi yapma konusunda ne kadar eksik biri olduğu aşikardır. derhal görevinden alınmalıdır. umarım gündem olur ve birileri bu kişinin görevine son verir...

    edit: abv lağım ağızlı. sinirim geçmedi kovulana kadar da geçmeyecek..
  • tanımadığı ve hakkında bilgi sahibi olmadığı insanların videolarını gizlice çekerken kendi lağım gibi fikirlerini de ortaya dökmüş ve bunu yayınlama cüretini göstermiş bir adet saygısız ve görgüsüz insan. ayrıca herkesin, burnunu yaptırmak zorunda olduğunu düşünecek kadar da kompleksli ve cahil. insan bunları söylerken biraz utanır. yani o denli bir kendinibilmezlik.
  • memleketin ahvalini özetleyen bir şuursuz!

    iki kelimeyi bir araya getirmeyi beceremeyen, dış görünüşlerinden yola çıkarak hiç tanımadığı insanları yargılama hakkını kendinde bulan, üstelik densizliklerini sosyal medya ortamında paylaşacak denli şuursuz olan, bu liyakat fakiri insanların çalıştığı pozisyonlara (daha doğrusu getirildikleri) bakınca; atanamadığı ya da iş bulamadığı için intihar eden pırıl pırıl genç insanlara üzülmemek elde değil.
  • videoyu izlerken ben utandım eğer bahsedildiği gibi ibb çalışanı ise kesinlikle hakkında işlem yapılmalıdır...
  • gündemde kalması gereken şahsiyet. umarım videodaki arkadaş dava açar.
  • allahım sen aklıma mukayyet ol! arkadaş delirmemek elde değil. kimler neler götürüyor, nasıl bir rant akıl alır gibi değil. yolda görseniz 20 tl verip bakkala göndermeyeceğiniz insanlar belediyeden kamyonla para alıyor. üstüne üstlük olmayan beyniyle hizmet etmekle görevli olduğu vatandaşla alay edip küçümsüyor.

    ayrıca, burnuyla alay ettiği çocuğun sol baldırını göremedim ancak tükenmez kalemle çizilecek bir kaş gözün kendisinden daha güzel olacağına kalıbımı basarım. vitaminsiz seni.
  • ifade özgürlüğü kapsamında ceza almayacak olan akp li yandaş.
    başlığı açan @conservator un ağır hakaretlerine mazhar oldum bu entrymle,feyza yı afişe edip duyar kasarken aynısını o yaptı bana.bir fark yokmuş meğer feyza denen soysuzla arasında.
  • kodum kevaşesi.
hesabın var mı? giriş yap