• bıkmadık , akıllanmadıkça başumıza gelebilecek olağan durum.
    sanırsam avrupada tipo olarak satışta.
  • bir samsung galaxy note 7 vakası değildir.
  • eğer butonda arıza yoksa 2016 yılında hala poka yoke kavramından habersiz ürün geliştiricilere sahip bir üreticisi olduğunu gösterir.
  • bagaj mı açma butonu ?

    olm ben galiba fakirim lan.
  • aracı bilmiyorum fakat resimdeki konum doğruysa, ciddi bir ergonomi problemi var demektir.

    en basitinden güvenlik gerekçesiyle aracın kapılarını kilitlemek isterken, bagajı açmak iş bile değil.

    bildiğim çoğu araçta bu iş butonla yapılmaz. artı pek çoğu da sol kapı civarında olur.
  • aynı tasarım garabeti puntolarda da var. geçen gün yoğun akıcı trafikte city mode denilen şeyi aktive etmek isterken yanlışlıkla bagajı açtım. haliyle küfürler eşliğinde arabadan inip bagajı kapatmam gerekti. ben de seyir halinde açılmıyor sanıyordum. yukarıda biri bahsetmiş poke yoke diye bir kavram varmış, keşke yararlansalarmış.
  • size bagaj acma butonu koyanda kabahat , fiat bagaj acma butonu koymus, adam yerini begenmiyor.
  • bunca araba dergisinin test ettiği bu arabada eksikliğin es geçilmiş olması; dergilerin kalitesi hakkında da düşündürtmüştür.
  • lan zaten bagaj açma butonunun amacı nedir onu bir türlü anlamadım bu arabalarda. yetmiyor gibi bir de en kullanılan yere koymuşlar.

    bagaj lan bu, niye açılır? ya içine bir şey koymak için, ya içinden bir şey almak için. bunların ikisini de yapabilmek için bagajın başında olmak gerekmez mi?

    hayır bagajı uzaktan, uzaktan bile değil, arabanın içinden açmanın kime ne gibi bir faydası oluyor da, bagaj açma butonunu bagajın üstüne koymak yerine içeriye koyuyorsunuz oğlum? bagajın üstüne koy düğmeyi, gelen oraya basıp açsın. niye illa içeriden açılıyor. içeriden açsam bile bir şey koymak veya almak için illa bagajın başına gidecem, telekinezi yoluyla bagajı boşaltacak halim yok. e oraya gidiyorsam niye içeriden açıyorum?

    tek kolaylığı, sen şoför koltuğunda otururken hanım alışverişe gitmiş, eli kolu dolu geliyordur, aynadan hanımın geldiğini görüp götünü bile kaldırmadan hanıma bagaj kapağını açmanı sağlar. başka da ne boka yarar benim aklım ermedi.

    diyorlar ki avm'lere, sitelere girerken güvenlik kontrolü için açmak gerekiyor. güzel kardeşim, güvenlik görevlisinin eli kolu yok mu, bagajdaki düğmeye kendisi basıp açsın işte. ellemek mi istemiyor? zaten içerideki düğmeye basınca da sadece kilidi açılıyor. zodank diye kapak sonuna kadar açılmıyor. illa elleyip kaldıracak, elleyip kapatacak. premium bir araç değilse kaldırmak için, indirip kapatmak için düğme yok. nasıl olacak? illa ellenecek.

    gereksiz buton, gereksiz butonu daha gereksiz bir yere koyan dandik araç.
hesabın var mı? giriş yap