• içerisinde türkiye turkcell süper ligi'ni barındırma ihtimali olan oyun.*

    edit: artık belli #9910800
  • asıl adı fifa 07 olan, oyun içi müzikleri arasında keane, muse, outlandish ve paul oakenfold'un da parçaları bulunan oyun.
  • (bkz: fifa 2007)
  • oyunda kullanılacak tüm müziklerin listesi için; http://www.fifa07.ea.com/news/index.asp?id=8776
  • ea sports'un oyunculara bermuda şort giydirmekten vazgeçeceğini umduğum fakat demosunda vazgeçmediğini gördüğüm fifa serisi ürünü. oynanabilirliğin önemli ölçüde geliştiğini söylemek mümkün. premiere league ve bundesliga gibi liglerin "interaktif lig" sistemiyle gerçek zamanlı olarak oynanabilmesi ve jenerikteki turkcell super lig logosu oyunun öncelikli artıları gibi görünüyor.
  • torrent sitelerine reloaded versiyonu düşmüş bulunmakta olan oyun
  • efendim, oynadigim versiyonda, besiktas ile ciktigim ic saha maclari inonu'de degil, bambaska bir stadyumda, etrafi trabzonspor bayraklari ile suslu bir ortamda oynuyorum.

    (bkz: bravo ea)
  • tuncayin tam bir kepce kulakli elf e benzediği oyundur.

    bu arada fenerbahce takiminda lugano ve kezman yer almakta, edu ve deivid ise henuz transfer edilmemis sayilmaktadir.

    hatti zatinda luciano sakatlanmamis (keske), servet kovalanmamistir.
  • pes'le karşılaştırmak mümkün olmasa da pes 6 cıkana kadar zaman geçirilesi bir oyun olmuştur ea'in fifa 2007'si. her zamanki gibi grafiklere yüklenilmiş, oyuncular-stadyumlar vs. gercekten cok güzel olmus. superpatch'li pes 5'ten sonra sesleri pek tatmin edici değil açıkçası; topa vuruş sesi nedense kaldırılmış ve tezahüratlar da insanı pek maç havasına sokamıyor. müzikler her zamanki gibi başarılı, keane'den under the iron sea ve muse'dan super massive black hole duymak mümkün. kazanılan puanlarla kilidi açılabilen league highlights kısmı ise gerçekten çok başarılı olmus.
    oyun hakkındaki güzel seyler arasında oynanabilirliği yazamadım farkındaysanız. aşırı isabetli paslar, kaleciden seken topların genelde gol olması, defanstan uzaklaştırılan topun hep forvet oyuncularına gitmesi gibi özellikler hemen göze çarpıyor. ayrıca oyun oldukça kolay. fifa 2003'ten beri fifa serisine yaklaşmayan bir kişi olarak 3. oynayısımda world class seviyesinde fenerbahce ile barcelonayı rahat yendim. pes 5'teki 6 yıldız seviyesinde ise bunu yapmakta hala zorlanıyorum.
    kısacası fifa 2007, 20 ekim 2006'da çıkacağı söylenen pes 6'yı bilgisayara yükleyinceye kadar harddiskte yer edecek bir oyun.
  • bir malware'in dosya adı. vanebot ile ilgisi var sanırım. task manager'da kapatılınca 1 saniye içinde geri dönüyor, kendini kopyalıyor, browser hijack ediyor, çükünü suratınıza suratınıza sokuyor, double penetration'lara giriyor, ve en sonunda formatı attırıyor ve service pack 2 denen şeytan icadını yüklettiriyor, eşşeği yavaşlatıyor.
hesabın var mı? giriş yap