• fifa 17'nin yine en sevilen modu olmaya aday olan moddur. halihazırda takımı olan ve turnuvalara katılmak isteyenler, takım arayanlar, ultimate'te, seasonsta saçma sapan sıkıcı maçlardan sıkılıp herkesin tek bir oyuncuyu kontrol ettiği gerçek futbola en yakın deneyimi yaşamak isteyenler varsa türkiye'nin playstation platformundaki en büyük ve en organize topluluğuna katılmalarını tavsiye ederim.

    http://turkfifatoplulugu.com/

    pc platformunda oynayanlar için üzgünüm.
  • fifa'nın bu zamana kadar çıkardığı her pro club modunda olduğu gibi sevdirme ve sinir etme katsayıları eşit olan oyun. sevdirme gerekçeleri malum halı saha tadında her oyuncunun kolektif olarak bir şeyler yapabilme arzusu, kazandıkça seviye atlamanız, diğer pro clublarla rekabet vs vs..

    sinir bozan yanları ise şimdilik gördüğüm kadarıyla

    1- kafa toplarını almada yaşanan sıkıntılar: boyunuz kaç olursa olsun defans yaparken gelen yan topları alamıyorsunuz. bu sene eski modlardan daha zor bu durum. hatta bazen dalga geçer gibi yuvarlağa basmanıza rağmen oyuncunuz topu göğsüne alıyor.

    2- yapay zekanın uzaktaki frikiklerde dahi en uzun boylu oyuncuları baraja dikmesi: hal böyle olunca takımdaki kısa boylu futbolcular rakibin uzun boylu futbolcularlıyla mücadeleye giriyor ve saçma sapan golleri yemek kaçınılmaz oluyor

    3- kalecilerin aşırı zorlaşması: gerçek oyunculardan oluşan kaleciler bazen genzo wakabayaşi stayla sert giden topları dahi sektirmeden tutuyor ve akılalmaz kurtarışlar yapabiliyorlar. bu durum gördüğüm kadarıyla 17'de abartı düzeye çıkmış hal böyle olunca kaleciye sahip olan takımlar normal takımlara nazaran bir adım önde oluyor.

    şimdilik aklıma gelen bunlar. ancak oyundan keyif almayı engelleyen nedenler değil elbette özellikle iyi paslaşıp gol atabilmenin hazzı ve rekabet ortamının vermiş olduğu eğlence kafa dengi dostlar olduğu zaman sizi bu moda acayip şekilde bağlıyor.
  • fifa serisinin bana enteresan gelen bir şekilde diğer modlarına göre çok daha az rağbet gören modu. fifa 17'de de sonuç değişmedi tabii ki ama yine de oynayacağınız zaman rakip bulma konusunda sorun yaşamıyorsunuz.

    geçenlerde 2. ligde maçımızı yaparken 2 kişilik bir rakip takımın ağzımıza sıçması sonucu (kaldı ki bizim adamlarımız 93 91 90 şeklinde ve kötü de oynamıyoruz) canımıza tak edip "rakip oyuncularına bir bakalım lan neymiş bunlar böyle?" diyerekten oyuncuları inceledik. bakınca gördüğümüz şey sinirlerimizi hoplatmaya yetti. çünkü adamlarda tüm trait'ler var.

    hal böyle olunca biraz araştırdık tabii.

    https://youtu.be/lhz9yrw4wqe

    bu videodaki arkadaş da bu insanların bu tarz işlemleri nasıl yaptığından bahsetmiş. biz de izleyip ve açıklama kısmını okuyup kapattık tabii sonrasında!
  • (bkz: #76827079)
hesabın var mı? giriş yap