• işte gerçek büyüklük, şereflilik, süleyman seba.

    cenk'in transferi için londra'da buluşmuşlar.

    adamlar resmen parayı verip düdüğü çaldılar. benim bildiğim bir kulüp futbolcu transfer etmek isterse oynadığı kulübe gider. siz hiç büyük bir kulübün, oyuncusuna talip olan kulübün ayağına gittiğini gördünüz mü?

    belki cenk'i ederinden fazlasına sattı, ama beşiktaş'ın karizmasını fena çizdi. ben taraftarı olsam çok içerlerdim.
  • istanbul'daki görüşmede yok diye koskoca kulüp başkanı everton'un ayağına gitti.

    londra'ya oyuncu bakmaya gitmiş. herhalde "adamlar çağırdı ben de tıpış tıpış gittim" demeyecek, oyuncu bakmaya gittim diyecek.

    sanki kurban pazarından hayvan seçiyor. oyuncu bakmaya gitmek nedir ya?
  • ciddi ciddi fikret orman'ın bilet parası verip, futbolcu satmak için almak isteyen kulübün ayağına gittiğini sanan mallar var. ha pardon, gs'liymiş zaten. fazla üstüne gitmeyin. belli ki hasetinden çatlayıp, nereden nasıl sallarım diye kaç gündür kendini yiyip bitirmiş garibim.

    fikret orman, aralıklarla bu yaz başından beri ingiltere'ye gidip geliyor. bir şeylerin peşinde olduğu muhakkak. yakında anlaşılır gibime geliyor.
  • futboldan anlamayan ergen beyanı. adam hem transferi neticelendirmek hemde bpl gibi kaliteli bir ligten oyuncu bakmak için gitti. bir taşta iki kuş vurma misali.
  • ya yazmayayım diyorum da ulan herifler geldi ahmet nur çebi ile görüştü, fikret orman tatilini kesip dönmedi bile. ki konuşulan rakamlar 20-25 milyon... aziz ya da dursun olsa koşa koşa gelir, adamları gece pavyona götürür, ertesi gün gazetelerde "ingiliz heyetine istanbul gece hayatı gösterildi" diye haber çıkardı asasdfdgha ayağına gitti diyor adam.
  • olay bu şekilde gerçekleşmedi ama o kadar parayı veren adamın bırak ayağına, burun kıllarına bile gidilir.
  • dua edin uçakla gitmiş. bana 27m euro verseler koşarak giderdim.

    edit: yüzerek te olabilir. ingiltere dediğin nedir ki.. datça'dan denize atla, dümdüz git, cebelitarığı geçince sağa dön, yukarda önüne gelir zaten..
  • valla elinde satmak istedigin bir emtia varsa alicinin evine gidersin. adam senin egonu yukseltmek icin degil bok gibi aldigi guzide bir takimi buyutmenin borcunu azaltmanin derdinde. oturdugun yerden yazmak kolay. buyur gec basina sat o zaman sende canim. 2 gun dayanamazsiniz lan bu adamin baskan oldugundan beri yasadiklarina.
    valla suleyman sebadan sonra gelmis gecmis en iyi baskan oldu adam. biraz saygi gosterin lan bari.
  • bunu söyleyen adamın başkanı sezon başında lucescu'nun ayağına gidip üstelik de eli boş dönmüştü.

    fiko peşin peşin ödenen 25m avroyu sıcağı sıcağına kutlamak için gitmiştir oralara. taksit maksit yok. canlı para. bam bam bam.

    hatta everton'a "banka masrafı olmasın kanka siz bir çantaya koyup verin" demiş bile olabilir. malum 25m avro'nun banka transfer ücreti bu başlığı açanın yıllık geliri kadar.

    yakında da o parayla neler yaptığını da göreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap