• ilk kampanyasını başlatmış olan oluşum. türkiye'nin ağizdan ağiza pazarlamadaki büyük eksiğini kapatacaklar gibi.
  • ikinci kampanyalarını da başlatmışlardır.
    eğlenceli bir ekip tarafından kotarıldığını düşünüyorum her nedense, güzel bir iş ortaya çıkartıyorlar sonuç itibariyle
  • eğlenceli bir oluşum. fikri mühim ekibi yürürlükteki 3 kampanya ile gayet sorunsuz yönetiyor gibi görünüyo herşeyi. ama top gene fikri mühim tüketicide. geri dönüşlerinin bol olması, üreticilerin projeye inanıp sistemin yaygınlaştırması dileği ile...
  • bugun itibariyle ucuncu kampanyanin detaylarinin tarafima ulastigi, dahice kurgulanmis olusumdur. uyeleri fikrimuhim* olarak adlandirilmaktadir.

    pazarlama bakis acisiyla, urunun gercek kullanici tarafindan, gercek hisleriyle ve kendisini taniyan, guvenen gruplara anlattirilmasi, sonra da bu deneyimin urun veya hizmeti sunan firmaya geri bildiriminin yapilmasi kadar saglam ve degerli bir baska arac dusunulemez herhalde.

    fikrimuhimler acisindan da bir cok urun ve hizmeti hem ucretsiz sekilde hem de piyasaya cikar cikmaz deneme firsati sundugu icin son derece faydalidir. ayrica yeni kampanyayi duymak, heyecanla beklemek, kurye ulastiginda hemen kosup almak ve deneyip arkadaslarina anlatmak, kuponlar dagitmak tahmin edilenden de eglencelidir.

    herkes fikrimuhim olursa, kim kime neyi agizdan agiza anlatacak, bu kismi biraz muallaktir ancak henuz uzak bir gelecek oldugu sanilmaktadir.

    endenizkizi: ay bak bana supper bi ki...
    keyfekeder: ya evet bana da geldi o kitap. neyse gel hidetoshi'ye anlatalim bari
    endenizkizi: bak hidetoshi, bize nefis bi kitap yol....
    hidetoshi: biliyom bana da*...
  • şafak altun'un cnbc-e katkılarıyla yayınlanmış inovasyonla başarıyı yakalayan türkler kitabında ağızdan ağıza pazarlamanın dünyadaki yerinden bahsederken tam türkiye'de daha bu konuda hiçbir çalışma olmadığını söylemesini umduğum bir anda bunu yapan fikrimühim.com adlı siteye sahip ve şuan itibariyle 10000 küsür fikri mühimi bulunduğunu öğrendiğim oluşum.
  • kazanılan puanların kullanılmasının imkansız olduğu site. sonuçta muhteşem bir rapor yazamamış olabilirsiniz ama hediyelerin puanlarının sürekli arttırılması ve buna karşılık kampanya olmaması , motivasyonu biraz azaltıyor, bu kadar yokuşa sürdükleri de nedir..
  • pazarlama ile ilgili bir internet sitesi.

    birilerinden duyarak haberdar olduk bu siteden.

    ilk tepkimiz "a-a ne ilginç" "çok iyi fikir aslında ha" "saç düzleştirici mi?" "hakkatten göndermişler mi" "vay be düşünsene piyasaya çıkan herşeyi ilk sen kullanıyorsun"

    "adres neydi...?!!!" hemen üye ol. olduk.

    hoşgeldiniz maili.otomatik.tamam hoşbulduk.

    size şu ürünü göndericez.kampanyaya katıl.katılalım peki.

    size göndericez dediğimiz ürünü verdik kargoya içinden şu çıkacak bu çıkacak kuş çıkacak.peki.bekle.

    ürün gel.sevin.

    gelen ürünü inceliyoruz; bir kere ambalaj patates olmuş. yani heryeri darbeli yamuk yumuk bir kutu içinde. içinden ürün çıkıyor ama kuş çıkmıyor. fikrimuhim'i anlatan vırt zırt çıkacaktı kupon mupon kılavuz ürün kılavuzu..yok çıplak ve yapayalnız sadece ürün ulaşabilmiş.baya da güç bela olmuş anladıgım kadarıyla.ürün çok yorgun görüküyor.gözüküyor da olabiler.

    neyse olsun. ilk benim kullanacağım söylenen ürün aslında marketlerde standlar kurularaktan çoktan piyasaya sürülmüş vaziyette. belki de fikirlerimize göre piyasaya sürmek değil de piyasaya çıktıktan sonra "iyileştirmek" için de fikirlerimizden yararlanılabilir. e tamam kabul.

    ürünü kullan.detaylı değerlendir.arkadaşlarınla paylaş.onlara kullandırttttır*.gelelim muhim insan pozisyonunda arz-ı endam edeceğin kısma.

    rapor.dınınınnnnn. sitede verilen rapor örneklerini incele. benim rapor bunlara 28 basar de. böbürlen. göndertttt*.

    raporun kazandıracağı puanları ve plaket almayı bekle.

    zaman geç.hafiften işkillen.gitmedi mi ki raporum aceba.mail de gelmedi "raporunuz ulaştı" diye.gitmiştir.gitmedi mi.

    fikrimuhimden mailler gel.anket bol bol.ürün deneme filan değil.

    bir gıda maddesi kampanyası maili gel.katıl.katılama.bi daha katıl yine katılama.allaallaaaaa.düğme bozulmuş.çalışmeyor ki ne.olmuyor olmuyor olmuyor diye 3 kere yerinde zıpla.ama olmadı yine katılamadın kampanyaya.

    mail at.raporumu okudunuz mu negzel yazmışım de miiii? bi kampanya daveti geldi katılamadım neden aceba? diye.

    cevap bekle.ı-ı cevap yok. sinirlen.gıcık ol.adam yerine koymadılar beni benjamin cevap bile gelmiyor. çok yalnızım.

    telefon et.azimliyim.ya neden bana karşı boşsunuz. neden ha neden? ay fm olur mu öyle şey "sizin fikirleriniz bizim için çok önemlidir.teknik arkadaşlara söyliym bi kont...bik bik bik.."

    oh telefon ettim artık kankayız fikrimöhimle. raporuma kesin 100 verecekler.ayın raporyazarı yapacaklar beni.ımmm bekliyorum.sayfamda raporuma halen bi puan gelmedi.

    maillerime baktım.aha "fikrimühimden iyi haberler var". her gün sabah bilmemneyle bilmemne arasında bilmemne hanım msn'de sorularınızı yanıtlayarak size yardımcı olacak. çünkü biz sizin maillerinize cevap veremeyecek kadar bok bir sistem yarattık burda. evet herşey karıştı. hiçbirşeye hakim olamayacak kadar basiretsiziz biz artıkın. bilmemne hanımla msn'de şeyettirin. zaten bilmemne hanım telefonlara da bakıyor. ben onla konuşmuş ve çemkirmiştim. onun omzuna başımı yaslayıp ağlamıştım.

    işte msn ve işteeeee bilmemne hanım.

    hoklavat(h):merhaba bilmemne hanım

    bilmemne hanım(bh):merhabadır.

    h: şimdi benim şöyle bir sorunum vardı hani size telefon da etm...(anlat)

    bh: fikrimühim fikirlerinize çok önem vermektedir.

    h:anladım da bh ben şeyi sormuştum...(anlat)

    bh: teknik personelimiz konuyla ilgilenmektedir.

    h:yalnız daha önce de aynı şeyi söylediniz bi değiş...(anlat)

    bh: kullanıcı adınız nedir

    h:......'dır!!

    bh: fikrimuhim sorunlarınızla ilgilenmektedir.

    h:ebenizin .mı bh*!!! eeemm öhm bh bakın ben msn deyince daha sorunların çözülebilir bir mecrada olacağını düşünmüştüm. siz otomatik cevap veren msn maskotu gibisiniz. gerçek misiniz???

    h: kitap cümlelerinden ziyade insan gibi konuşsanız?!?!*

    bh: ben normalde de böyle konuşmaktayım.

    h:oldu cicim. biri sana naber bilmemne dediğinde "iyi olmaktayım siz nasılsınızdır" mı diyosunuz?

    bh: fikrimühim fikirlerinize çok önem vermektedir!!

    h: sana bir fikrimühime..hey allam neyse tamam canım hadi canım. teşekkürler.

    bh: fikirleriniz bizim için çok önemlidir. teşekkür ederiz. iyi günler dileriz.

    h:...!!!

    bilgisayarı fişten çek.yoksa ekrana kafayı göm.

    işte böyle bir oluşumdur fikrimühim şeysi. kısaca bana göre bi halta yaramayan bir hikaye. o toy halimle heyecanlanıp "vay be türkiyede böyle şeyler oleyor mu cevat" derken ki halimi bugun düşününce adeta* ağlayacak gibi oluyorum.

    olmamış diyor bir sonraki haberimize geçiyoruz siz sevgili sözlük ahalisi. ha unutmadan "fikirleriniz bizim için çok önemlidir"!

    *not: bir yazarın ikazıyla msn'deki otomatik kabızın değiştirildiğini öğrenmiş bulundum. yeni msn kişisine ayıp oluyor bu haliyle demiş. "e doğrudur olabilir" diye hak verdim ve kendisine burdan seslenmek istiyorum sana demedim kuzum. elbet temennimiz gelenin gideni aratmaması diyerek bugunkü entry editlemeye son veriyoruz sevgili romalılar.
  • bu bir tehdit entarisidir...

    bizim düşüncelerimizin sizin içini önemli olduğunu söyleyen fikrimühim yönetimi ;

    eğer ki yukarıdaki entarileri giren sözlük kardeşlerimin düştüğü duruma beni de düşürürseniz , eğer ki onların yaşadığı hayal kırıklığını bana da yaşatırsanız bilin ki 2yakanız bir araya gelmez. bayram namazından yeni çıktım birçok kişiye iyi dileklerim de oldu beddualarımda. bayramdan bayrama namaza gidip dua ettiğimi varsayarsak 2 bayram arası bana iyi davranmanızı tavsiye eder, başlığınızı da bu entariyi girerek yukarıda tuttuğum düşünülürse sizin için göz ardı edilemeyecek bir iyiliği yapmış olduğumu da bildiririm.

    sen bilirsiniz! yönetim. zaten kimlik bilgilerim var sizde. kib görüşürüz.
  • çalışanlarının suser olduğunu düşündüğüm womm şirketidir.
hesabın var mı? giriş yap