• bünyesine da vinci learning kanalı eklenen platform.
    edit: trace urban hd de eklendi

    yıllar sonra bir edit daha: başlık bana ait değildir, başlık sahibi silmiş sanırım entry'sini, neyse adam akıllı bir tanım yapalım madem.

    - oflaz medya grubu tarafından kurulan ve 6 haziran 2014 tarihinden beri yayında olan dijital platformdur. pek çok kişi filbox ne diyor, aynı d-smart ya da tivibu gibi düşünün. kendilerini yeterince tanıtamadıklarını düşünebiliriz.

    - 2 farklı yolla yayın vermektedir, smart kart ya da kendi sattıkları humax marka uydu alıcısı.

    - diğer platformlardaki gibi öde izle sistemi yoktur, 12-15 ya da 18 aylık ücreti peşin olarak alırlar, sonra bu süre boyunca yayınlarınız açık kalır, süre sonunda da kesilir. ararlar, tekliflerini kabul ederseniz aynı kart veya uydu alıcı üzerinden izlemeye devam edersiniz. kart ve uydu alıcı size aittir, geri istenmez.

    - içeriğindeki kanallar : sinema tv, sinema tv 2 (sinema tv kanalındaki filmlerin 1 film geriden tekrarı), sinema tv aile, sinema tv 1001, sinema tv aksiyon, dizi tv, trace urban (müzik kanalı) , fight box, eurosport hd, english club tv, discovery showcase hd, viasat nature ve viasat history (dönüşümlü), da vinci learning, viasat explore, discovery channel türkiye, animal planet, discovery science, rtl (formula 1 yarışlarının verildiği alman kanalı)

    bu kanalların sadece 1 tanesi hd değildir (viasat explore), diğer hepsi hd kanaldır. ayrıca bir ara penthouse gelmiştir ancak tüm platformlardan erotik yayınların çıkarılması kararı alındıktan sonra platformdan çıkarılmıştır.

    - yeni kanal konusu iyice yılan hikayesine dönmüştür, bir ara nat geo'lar ile anlaştık diyorlardı sonra ne oldu bilmiyorum.

    genel olarak verilen parasını hak eden bir platform olduğunu söyleyebiliriz, aylık 1 paket sigara parasından aza (yaklaşık 8 küsür tl) belgesel, sinema, dizi, spor, müzik kanalları verilebiliyormuş demek ki.
  • şu an bünyesinde;

    sinema tv hd
    sinema tv 2 hd
    sinema tv 1001 hd
    sinema tv aile hd
    sinema tv aşk hd
    sinema tv aksiyon hd
    fil tv
    da vinci learning
    rtl

    kanallarını bulunduran paralıplatform.
  • bünyesine bir de fanfinifon kanalı eklemesi halinde beni kandırabilecek platform. bu devirde offline otuzbir malzemesi bulmak saklamak tazelemek de ciddi sorun olmaya başladı.
  • (bkz: fil tv)
  • bünyesine discovery kanallarnı ve eurosport'u da eklemiş platform.

    (animal planet, discovery science ve discovery channel)
  • evde bulunduğum zamanlarda annemin yeşilçam filmi veren kanal izleme hastalığı yüzünden bugün teknosa'dan humax marka uydu alıcısı ile birlikte satın aldığım platform. kanal sayısı diğerlerine göre oldukça az ama bence yeterli; neden derseniz kanal fazlalığı arasında boğulmuyorsunuz. az ve öz kanal var ve bunlar bence fazlasıyla yeterli. geneli sinema ağırlıklı, şöyle anlatiyim, bugün pek de fazla film izleme alışkanlığım olmamasına rağmen pain & gain ve world war z filmlerini izledim.

    uydu cihazını alınca hemen müşteri hizmetlerini aradım ve aktivasyon yaptılar, ben de cihazla tv bağlantısını gerçekleştirdim. cihaz gayet hızlı, kanal geçişleri gayet hızlı ve yumuşak. kanallar genelde sinema, ikincil olarak da belgesel(imsi) ağırlıklı oldukları için bekar evinde kalanlara, ya da ne bileyim işte, benim gibi evin ana televizyonunda izlenenlerden bay gelmiş kişilere birebir. sinema kanallarından sıkılırsanız normal tv kanallarının hd ve sd olanları da var. 1 yıllık üyelik bitince yenileme ücreti de aylık 9 lira mı ne. yıllık 99 lira etmesi lazım.

    kısaca almak isteyenlere tavsiye edilir.
  • ihtiyacım olmamasına rağmen 149 tl'ye modül satın aldım.gayet başarılı buldum sadece belgesel kanlları için bile alınır bence.
  • discovery turkey, discovery science, da vinci learning ve animal planet kanallarının 9 ocak'ta hd yayına geçeceği platform.
  • hd yayına geçecek kanallarını türksat nedeniyle 12 ocak'a ertelemiş olan platform.
  • potansiyeli var, sipariş verdik bakalım.

    yalnız sipariş üstüne ne bir onay e-postası, ne mesaj hiç bir şey gelmedi. durumu da takip edemiyoruz. bir eğilseler bu duruma iyi olur.
hesabın var mı? giriş yap