• sonynin xperia serisi telefonlarında yer alan bir uygulama. öteki bloatwarelere göre avantajı kaldırılabilmesi. çok ekstra özellikleri yok, sadece önceden yüklü geldiği için kitkatta yer alan sd karta yazma problemini yaşatmıyor. bunun yerine es file explorerkullanılabilir, root erişimi sağladıktan sonra bu uygulamaya muhtaç kalınmayabilir
  • bu programı gördükçe sony batsın istiyorum. binlerce lira para veriyorsun telefona ama adam gibi bir dosya yöneticin yok onun yerine reklamlı file commander yüklü ve silemiyorsun. böyle ibnelik yapacağınıza telefonun içerisine gömün pro fiyatını satın alın en azından bu kadar rahatsızlık vermezsiniz.
  • bir telefon markası düşünün ki kendi dosya yöneticisi olmasın.bir uygulamayı kendi markasında zorunlu olarak kullansın.buraya kadar neyse diyebilirsiniz ama bu uygulamayı kendi kullanıcısına reklamlı,bir çok özelliği premium olarak sunarak(en basitinden gizli dosyaları görüntüleme)kendi kullanıcısına dayatsın.işte bu firma sony kullandığı gereksiz ve kullanışsız uygulama ise file commander.
  • sony‘nin allah belasini versin.
hesabın var mı? giriş yap