• internet hızı bu kadar artmazken ve bizler 1-2 mbit'le sürünürken daha keyifli olması durumudur. yalnızca bende mi oluyor bilmiyorum, ama artık bir şey indirmenin büyüsü kalmadı. 1 gb'lık bir dizi bölümü üzmüyor, 5 gb'lık bir film acıtmıyor bile. eskiden olsa 2 mbit'e 2 parça hâlindeki filmi indirirdin, akşama film izleme heyecanı olurdu, ona uygun 2 parça altyazıyı bulurdun falan... şimdi tıkladığım anda 10 dk içinde film bilgisayarımda. eee ne anladım ben bu işten? 1) daha fazla film-dizi indirmeye teşvik ediyor, 2) bir yerden sonra indirip izleme eyleminden soğuyorsun.

    ek: entry'de ironi var diyeyim de, millet yine gerçek anlayıp saçma sapan şeyler yazmasın.
  • (bkz: tüketim dünyası)

    artık her şeyi çok hızlı tüketir olduk.
    çok sevdiğimiz müziği bile 2 saat dinleyip salıyoruz.

    bazen durulmayı bilmek gerek diye düşünüyorum.
  • eskiden daha keyifli ol adı derken eskiden daha keyifliydi mi yoksa şimdi eskiden daha keyifli mi annamadım ben
  • olan seyi sanirim soyle anlatsak daha dogru olur.
    simdi evet hizlar eskiye gore oyle bir artti ki indirmek isteseniz izlemeye 1 bilemedin 2 hafta gerekli materyali 1 gecede indiriyorsunuz. hele dizi olursa bu indirilen sey. bolum basina 45 dkdan misal 7 sezonu kac gunde bitireceksiniz.
    netflixte saolsun indirme isini zaten buyuk oranda bitirdi.
    bakin net soyleyeyim gece 24 sabah 09 arasi rekorum 190 gb olunca ben biraktim bu isi. kendime olm ben hastamiyim bunca icerigi ne zaman bitirecegim. belli izleyemeyecegim bosa vakit kaybi dedim. zaten bir sure sonra indirecek seyde bulamiyorsunuz. hayir gencken vakitte vardi simdi oyle bir vakitte yok.
    olay birazda paran olmadigi zamanlarda korsan oyun alirken simdi ps4 oyununa para vermek koymuyorsa (takas olayindan) dizi flime para vermekte koymuyor. gerci netflix ve sinemaya gitmek bana yetiyor.
hesabın var mı? giriş yap