• 24 kasım 1988 yılında 11 kurucu üye tarafından türkiyede sinemayı bir sektör haline getirmek ve geliştirmek amacıyla kurulan dernek. kurucu üyeler;

    atıf yılmaz batıbeki, osman seden, memduh ün, ömer kavur, ertem göreç, orhan aksoy, nisan akman, yavuzer çetinkaya, kamil renklidere, ümit efekan, yavuz figenli.

    22 mart 2008 tarihinden başlayarak yönetim kurulu başkanlığını mustafa altıoklar'ın yaptığı derneğin aktif yönetim kurulu;
    ömer faruk sorak ... 2. başkan
    raşit çelikezer ... sayman
    erden kıral ... üye
    erdoğan kar ... üye
    yüksel aksu ... üye
    semir aslanyürek ... üye
  • bu derneğin başkanı mustafa altıoklar imiş. "küfürler eşliğinde" istifa etmiş.
    vatan'ın haberi için: http://haber.gazetevatan.com/…yorum/354451/8/manset
  • haftaya cuma (18 mayıs 2018) yapılacak olan toplantıya davet ettiler. sevindim. *
    artık bir mühendis değil yönetmenim.
  • city's nişantaşı avm'de film gösterimleri yapan yönetmenler şeysi.

    şişli belediyesi ile ortak etkinlikmiş... türkiye'nin en büyük yüz ölçümü ve gelirine sahip belediyelerinden birinin avm sineması hem de nişantaşı'nın göbeğindeki bir avm sinemasından başka bir yerde etkinlik alanı yok sanki.

    avm sinemasında etkinlik nedir? hemde city's nişantaşı.. sizin kitleniz orası mı?

    bu dernek 1988 yılında kurulduğundan beri ne yapar ne eder hiç kimse bilmiyor, 2 sene önce cannes film festivaline iki üç yönetmen yollamışlardı ve onlarında yaptıkları tek şey selfie çekip instagram paylaşımı yapmaktı.

    bu dernek gelirinin bir kısmını yönetmenlerden alınan aidatlardan sağlıyor (kalanı nereden bilmiyorum, baktım bulamadım)... ve bunun için avm sineması mı kapatıyor?

    bugün emin alper'in kız kardeşler filmi gösterildi, girmemle çıkmam bir oldu... tesla'sından dert yanan mı dersin emin alper'i şişli belediye başkanı sanan mı filmin adını üçlü kardeş sanıp gişeye soran mı!!!

    chanell'in nişasta ağırlıklı parfüm kokusundan başım döndü.

    öğrencilere 150/600 arası biletlerin satıldığı sinema etkinliklerinin olduğu ülkede nişantaşı jonjonlarına bedava etkinlik yapmanın mantığı nedir?

    ülkenin sinema meslek odalarının kapasitesi bu işte...

    laf ola beri gele insta'da solculuk oynarken avm sinemalarına karşıyız diye paylaşımlar yaparsınız, nasıl olsa yiyecek kitle mevcut...

    iyi yere dükkan açmışsınız.

    not: emin alper'in orada ne işi vardı, neden katıldı... bu daha da can sıkıcı...
hesabın var mı? giriş yap