• hayal dünyası süper 4 elemanın, bigfoot bulmaya çalışmalarını konu alan belgesel itelemesi. yok arkadaşım işte aramayın. olsa o ormanlarda inanın üstünüze atlardı zaten. birbirinizi korkutmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. belgesel ayağına iyi geziyorsunuz o ayrı.
  • adamlar ciddi ciddi işi gücü bırakmış kocaayak arıyo ve discovery gibi bir kanal da bu saçmalığı yayımlıyor. ne görseler kocaayak tribine giriyolar, küçükse yavru büyükse bilmem ne. investigation discovery'nin akışını bozarak içine eden tek program.
  • şaka olmayan program. ciddi ciddi ormanın içinde huoooooooaaaaaaooooğğğ diye bağıra bağıra koca ayak arıyorlar. mahluk sese geliyormuş. 2 buçuk metreymiş boyu tam. ben ne izliyorum yeaà...
  • arayan vatandaşların inancına büyük saygı duyduğum program. adamlar yüzde yüz eminler böyle bir yaratığın varlığından. kanıtlar da şöyle: "bunu joe söyledi, joe dürüst ve düzgün biri, o zaman bu kocaayak olmalı". adam gecenin karanlığında, uyku sersemi büyük bir gölge görmüş. belki ağaç, belki ayı, kim bilir ne? belki kabus gördü. ben de dürüst ve düzgün bir insanım ama ne canlı kabuslar görüp çığlık çığlığa uyanıyorum. yalnız olsam ciddi ciddi gerçek olduğuna inanırdım.
    neyse ibretlik olarak izliyorum. hem ülkemizdeki siyasi koşulları anlamak açısından da faydası oluyor. (insanoğlu bir fikre nasıl bu kadar körü körüne inanır?)
    ayrıca discovery 'ye yeni program için tavsiye vermek istiyorum. transilvanya'dan başlayıp avrupa'nın terkedilmiş şatolarında vampir veya ingiltere'de hogwarts'u arasınlar.
  • sanılanın aksine sadece üçü inanan. biyolog olan 4. üye, kuşkucu olarak, diğerlerinin bulduklarını çürütmeye çalışıyor. güzel bir program olsa da benim favorim, mountain monsters'dır.(bkz: mountain monsters)
hesabın var mı? giriş yap