• tanım olarak: güvenilmez bir firmadır, konutların albenisi olsa da güvenilmez ev alınmaz para bağlanmaz
    ha neden derseniz (bkz: neopolitan eryaman) sayfasında da okuyacağınız üzere bu projeden ev alanları keriz yerine koyarak kandırmış sözlerini tutmamış mağdur duruma sokmuş firmadır
    aynı zamanda (bkz: incek prestij) ve (bkz: relax plus) projelerine bakanlarda lütfen önce neopolitan eryamandan ev almış sakinlerle görüşsünler bu şirketin gerçek yüzünü öğrensinler
  • duyarsız, sorumsuz, cahil, insanlıktan uzak inşaat firması. çalıştığım yerdeki caddede kocaman bir inşaat yapıyorlar. kaldırımlar sökülüp atıldı, yayalar araç yolunun üstünden yürümek zorunda, yolu bir de inşaat pislikleriyle dolduruyorlar ki iki şeritli bir yolda yürümek için yolun tam ortasına çıkmanız gerekiyor. karşı tarafta da kaldırım yok. söyledim kendilerine, burada her an bir can kaybı olabilir diye, umurlarında mı. ya arkadaş bu kadar mı insanlıktan uzaksınız, hiç mi içinizde insanlığa dair bir kırıntı yok. siz nasıl insanlarsınız. şu fotoğraflara bakıp da ben ne yapıyorum diyecek aklınız ve kapasiteniz hiç mi yok. allah sizi bildiği gibi yapsın, paradan başka düşündüğünüz bir şey var mıdır acaba?
  • relax plus ve incek prestij ve fırat life isimli konut projelerini yapan firma. mesa evlerine bakıp bu firmanın yaptığı evlere bakınca her yönden attan inip eşeğe binmiş hissi yaşıyorsunuz. bir projenin beğeni toplayan yanı detaylardadır ya. işte o detaylar yok bunlarda. veya detay bok. yani nasıl desem konut yapmayı şöyle düşünüyorlar. yahu koy şunu bunu alırlar ya seve seve. sonra çok defa yeter yav cümleleri geçiyor kesin toplantıda. zaten fırat kellmesinden anlaşılacağı üzere sahipleri doğulu. sanırım malatya hatta darendeli idi sanki. ama işte para iman eğrisi çok değişik bir halde.
  • incek prestij sitesi'ne sık sık gider gelirim tanıdık sebebiyle. bana göre herşeyiyle tam bir site yapılmış. hatta ev sahibi arkadaş inşaat ve ince işçilik konusunda hiç bir şikayeti olmadığını anlatıyor. herhangi teknik bir sorunda ise fırat inşaat doğrudan ilgileniyormuş.
    şahsen benim için projeden satın alma yapılabilecek firmalardan biri fırat inşaattır.
hesabın var mı? giriş yap