• kumdan kaleler'in flütçüsü. uzun süredir amerika'da kimya okuyor. buradan boğaziçi üniversitesi'ni de birincilikle bitirip gittiğini belirtmeliyim. ayrıca kendisi süper bir insandır, uludur.
  • sessiz sakin, melek suretli bir beyefendiydi fırat ilker, eminim hala da öyledir. yıllar sonra burada rastgele rastlamak şaşırtıcı.
  • super flut calmasinin yanisira usta bi polimerci ve tanidigim en inanilmaz en iyi kalpli insandir. bana yaptigi iyiliklerin karsiligini nasil oderim diye halen dusunmekte oldugum kisidir ayni zamanda.
    son 2 aydir aramizda saatler oglen 12yi gosterdiginde gecen muhabbet aynen soledir:
    kapi calinir chronicle iceri girer hoplayip ziplayarak
    chronicle : firat hadi yemek inanilmaz acim olucam sanirim hadi, hadi, hadiii...
    firat : ben de tam seni bekliyodum gelsinde yemege gidelim diye hadiii
    saat 4 olur chronicle gene bayar labdan kacar ,hemen firatin ofisine girer ve yine hoplar ziplar
    chronicle : firat hadi kahve uyanmaliyim hadi hadi hadiii...
    firat : ben de tam ne zaman gelicek kahve icelim diyodum hadiii...

    saolsun hic yalniz birakmadi beni aclik ve bayiklik zamanlari , ne diyim cidden buyuk insan...
  • bir zamanlar aikido ile mesgul olan, bogazici universitesi mezunu kimyager, ayni zamanda flutcu. "karateci" arkadaslariyla dalga gecer, "benim yaptigim sporun bir felsefesi var" derdi. eski bir cipi* vardi, kitap kolilerini tasimistik sayesinde, fulyadan akaretlere. ozledik kendisini.
  • bu dönem açtığı environmental chemistry dersine kota koymadığı için 20 kişi veya altı beklediği öğrenci sayısı 80 kişi olmuştur. derste kota koymayı unuttuğunu, o yüzden bazılarınız dersi bıraksın, bu durumda notum bol olmayacak maalesef dediği halde add-drop döneminde 127 kişiye çıkmıştır sayı. e be hocam, bilmez misiniz ki bu seçmeli dersler yüzünden insanlar her dönem birbirini yiyip sistemi kitliyor, işletmeden bile bu dersi alan arkadaşım var sırf seçmeli ders bulamadığı için. neyse diyip gençliğine veriyoruz.
  • environmental chemistry dersini merak ettiğim, boğaziçi kimya'nın en genç öğretim üyesi. biraz daha zorlasa idolüm bile olabilir.
hesabın var mı? giriş yap