• bizim ülkede olursa eğer dünyanın en büyük gay pornosunu videoya çekmiş olurlar.
    kız öpücem diye bütün erkekler gider ama hiçbir kadın gelmeyince olay bu şekilde gerçekleşir
  • kan davalısını bile facebooktan bulup öldüren bir milletin insanları için çok faydalı olacagını düşündüğüm organizasyon olur. erasmus yapan türk abaza erkeklerini free hug etkinliğinde izlemiş biri olarak söylüyorum, çok faydalı olur. çok çok ama.
  • enteresan bir şekilde videosu çekilip, yayınlanmış bile... az, çok bu ortamda olan herhangi bir gayin bile videoda öpüşen iki erkeği tanıması kaçınılmaz. acaba ortada bir danışıklı, dövüş mü söz konusu? bilemedim. yine de cesaretlerinden ötürü arkadaşları kutladığım proje için, belki ilerleyen zamanlarda şöyle bir şey yapılır; proje, katılımcı sayısı arttırılarak bir festival haline getirilir. kim bilir?

    ilk öpücük - video
  • yeni gordugum proje. anladığım kadarıyla özünde her türlü kötülüğü yapıyonuz da öpüşmeye gelince mi şöyle böyle? alt metinli bir çalışma.
    amaa işte bu türkiye'de kısmı pek oyle olmamış. yapanlar okuyor ediyorsa kusura bakmayın tatlım ama olmamış. bir orjinalinin estetikliğine ve güzelliğine bak bir sizin yaptığınıza. ha bana eger ohoo sen biliyor musun ne kadar zor bunu türkiye'de yapmak, iki tane gay bulmak, bulduklarımızı ikna etmek bile anamızı ağlattı falan diyeceksen de ben de sana yapmasaydın arkadaş banane derim. hayır bir şeyi düzgün yapacaksan yap yani, sırf ben de yaptım aa bak aşırı marjinalim demek için yapma.
    velhasılı videonun orjinalini pek begendim, bi gülümsetti falan ama türk versiyonu biraz dandik olmuş.
  • bu projeye katılan kadınları ilk kim "fahişe" ilan edecek göreceğiz. erkekler fahişe olmaz ama, baştan anlaşalım.
  • beklediğim gibi sonuçlanan proje. ulan tamam belki hiç hayatımda öpüşmemiş bir canlı olabilirim ama gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki bu nedir amına koyayım ya;

    http://imgur.com/fisnxxc

    olum siz hayırdır lan?

    edit: her 3 türk canlısından birisinin burnunun şekilsiz, ve her 3 türk kızından ikisinin boyunun kısa olduğunu kanıtlamışlardır. o yüzden teşekkürü bir borç bilirim.
hesabın var mı? giriş yap