• dusuk volumlu sesle konusurken cikan ses.
  • itirafta zorlanilan hislerin soylenme bicimi. hem duyulsun istenir hem de utanilir.
  • fisilti kadar guzel birsey yok su dunyada... cok tuhaf bir his kaplar icimi, cevremde fisiltiyla konusan birileri oldugu zaman; boyle basdonmesiyle, sac diplerinin uyusmasi arasinda, tarifi zor bir his. biri sacini oksuyormus hissi. anne sefkati hissi. uykuya yatirilacakmissin (istemiyorsun) ama sevdigin biri yaninda sana masal okuyormus (istiyorsun) hissi. sanki az daha zorlasan temiz carsaf kokusu gelecek yaninda. (hele koku yok mu koku...) sevgili tutkusu hissi. ask sozleri hissi. iceridekiler duymadan sevisme hissi. gizlilik hissi. kizkardesinle, kizarkadasinla sir paylasiyormussun hissi. surpriz yapacakmissin hissi. gizli plan hissi. hain bile olsa yaninda bir ortaginin olmasi, yalniz olmaman hissi aslinda. kafadarlik hissi, hissedarlik hatta belki. ozen gosterme hissi sonra. uyumaya calisirken, gozleri simsiki kapamisken, disarida ya da odada birilerinin seni rahatsiz etmemeye ozenmesi hissi. sana dikkat ediliyor hissi iste. huzur dolu bir his. sefkat dolu bir his. tutku dolu, heyecan dolu bir his. ilgi dolu bir his. yakinlik hissi, mahrem hissi, intimacy iste aslinda belki en temelde. dahil olmanin hissi, dibinde olmanin hissi, burun buruna. hic tanimadigin birileri kutuphanede birbiriyle fisiltiyla konussa bile sac diplerinde hissettigin haz dolu bir his. hele o s'ler patladiginda tatli tatli.
  • küçükparkta bir kafe. samimi ortam ve zengin menüsüyle tercih edilebilecek bir mekan. nargilesi de tüttürmeye değer
  • becca fitzpatrick isimli yazarın "hush hush" kitabının türkçe çevirisidir.
    kitaba yeni başladım; basit bir dilinin, kolay bir okumasının olduğunu ve okumaya devam etme isteğini verdiğini söyleyebilirim. sanırım kitabın devamı gelecekmiş ve seri olacakmış, ona göre okumaya başlayın derim.
  • kutsal bir yemin
    kovulmuş bir melek
    yasak bir aşk
    salak bir kitap....
  • sevgiliden duyunca romantik,
    karanlığın içinden duyunca korkunç,
    deliden duyunca iç gıcıklayıcı,
    ormanda yalnız başına duyarsan delirtici,
    ölmek üzere olan birinden duyuyorsan iç parçalayıcı,
    senden başkası duymazken sen kafanın içinde duyuyorsan da laylayloyloy

    olan enteresan bir doğa olayı.
  • 'guzel bir konu, nasil hicbir sey anlatilmadan tutku ile aktarilir?' temali bir kitap. becca abla konunun icini doldurabilseymis tadindan yenmeyecekmis...
  • devamı 2. kitabı çığlık ve 3. kitabı sessizliktir, 4. kitap daha yazılmadı ya da çevrilmemiş adı finale gibi gözüküyor..

    konu güzel, olaylar aşırı sürükleyici, romantizm yapış yapış değil gayet dozunda ama anlatım akıcı olmasına rağmen aşırı basit ve yavan. kısaca ergen kitabı diye adlandırılabilir, hala içimdeki ergeni kaybetmediğim göstergesi twilight gibi hastası olup bir günde azmedip bitirdiğim kitaptır kendisi.
hesabın var mı? giriş yap