• n11 üzerinde görmüş olduğum saç bakım losyonu. saçları güçlendirdiğini ve çıkardığını iddia ediyor.
    133 adet 5 yıldızlı geribildirim var, yorumlarında hepsi olumlu. şuan kullandığım başka marka ilacımı * bitince denemeyi düşünüyorum. ancak fiyatı oldukça pahalı buldum.

    ilgili ürün: https://urun.n11.com/…yonu-30-daha-guclu-p434229591

    deneyen varsa yeşillendirirse çok sevinirim.

    edit: yaklaşık 1 ay önce başlayıp, 18.06.2020 itibariyle ilk kutumu bitirdim. dökülme durdu diye hissediyorum. tüylenme var ama saç oluşumu kesinlikle yok. ikinci siparişimi verdim. bir ay daha şans tanımak istiyorum.

    edit2: 27.07.2020. bugün 2. kutumu bitirdim. sabah uyandıktan sonra ve uyumadan önce saç olmayan yerlerde kullandım. geceleri de kullanmadan önce dermaroller ile deriyi taradım. ve bi kaç ayın sonunda sonuçlar gerçekten ef-sa-ne, üst açıklarım tamamen kapandı. resimlerden farka bakabilirsiniz

    edit3: 13.09.2020. bugün itibariyle 3. kutuyu bitirdim. önceki kutuya rağmen pek bir fark göremedim. nedenini anlamadım. hepsiburada yerine n11 üzerinden aldım. kutu bandrollüydü ancak sahte olmasından şüphelendim doğrusu. kullanım seklim de aynıydı. hatta daha düzenli kullandığımı söyleyebilirim. ancak tabiki de kullanmaya devam edeceğim.
    (aynı yorumu n11 üzerinden de yaptım, temsilci beni aradı. 'ürünlerimizin tek distrübitörü biziz. yani ürünlerimiz orjinal, içiniz rahat olsun. her kullanımda aynı etkiyi yaratmaz. biraz sabırlı olmalısınız' dedi.)

    edit4: 02.11.2020. dün dördüncü kutuyu bitirdim. maalesef bu ay da bir gelişme göremedim. ancak pes etmeyi düşünmüyorum. çünkü şimdiye kadarki bana fayda veren tek ilaç. bir kutu daha sipariş ettim. daha düzenli kullanmayı düşünüyorum. ayrıca arkadaşıma tavsiye etmiştim. ona gerçekten 2. kutuda benden daha fazla faydası olmuş. o yüzden biraz üzüldüm doğrusu. birşeyleri yanlış yapıyorum ama hayırlısı..

    edit 5: 08.12.2020 beşinci kutum da bitmek üzere herhangi bir gelişme yok. böyle sonlanması beni üzüyor. her ay 300 tl verip sonuç alamamak üzücü. ilacı bırakıyorum :(

    edit 6: 06.20.2023 hala sorular geliyor. ilaçların faydası yok arkadaşlar maalesef, saç ektirme yoluna gittim. gayet memnunum.

    başlamadan önce
    ilk kutu
    ikinci kutu
    üçüncü kutu
    dördüncü kutu
    beşinci kutu
  • ürün tübitak gen enstitüsü ve martek içindeki fitcare firması ortak yapımı bir ürün. kullanan kurum çalışanları ve dışardan müşterilerde oldukça memnun. ilk zamanlar ben de önyargı ile baktım fakat kullanan arkadaşlarımdaki değişimi görünce şaşırdım. kullananlar gayet memnun. internette n11 tarzı yerlerde satışları var fakat biraz pahalı. dileyen olursa direk kurum içinden daha uygun fiyata temin edebilirim.
  • arkadasimdaki olumlu etkisinden sonra kullanmaya basladim 1 hafta once. aylik olarak buraya fotograflar ekleyecegim.
    edit1: iki haftadir duzenli kullaniyorum kafamdaki sac gozenekleri gorunmeye basladi. bir kac yerde sac cikti. zaman gectikce editleyecegim.
    edit2: tuylenmeler basladi.
    edit3: sac cikmaya basladi
    edit4: gencler bu ilaci kullandiktan sonra unutkanlik dalginlik fazla olmaya basladi, bilmiyorum ilacla mi ilgili yoksa o doneme mi denk geldi. ilaci kullanmayi biraktim. teknik olarak saclar cikmaya basliyor. ama benim icin sac olmus olmamis cok dert bir konu degildi merakimdan kullanmistim.
  • 65 gundur kullaniyorum, ikinci kutuyu yariladim. bariz bir şekilde saç çıkardığı kesin ama sonrası için hiçbir sağlıklı bilgi yok. yani mavi su kullanarak saç çıkaranlar bıraktıktan 2 ay sonra eski hallerine donduler. bunu satanlar biz farklıyız, tubitak ortaklığımız var, bitkiseliz, tekrar dokulme olmaz diyorlar ama henüz bir kanıt yok. zaten çalışma mantığı da mavi su ile ayni.

    bence losyonu bıraktıktan sonra dermaroller kullanmaya devam edip ek olarak saç güçlendirici kürler sürmekte fayda var. denenebilir bu yöntem.

    edit: 5 ay düzenli bir şekilde kullandım, saç çıkarıyor mu evet çıkarıyor, önce tüy sonra kalınlasarak, benim bazı bölgelerde kalınlaşma çok olmadı ve kullanmayı bıraktıktan 1.5 ay sonra eski haline döndü.

    tanım; işe yarayan ama bıraktıktan sonra eski haline dönen saç losyonu.
  • bazı ! problemlere yol açabileceğini düşündüğüm yeni mucize. kullananlar gerçekten memnun. ama bıraktıktan sonrası için yorum yapan yok. bekleyelim biraz daha (bkz: mavisu)
  • bu tür ürünlerin içine ne koyuyorlar da böylesine sonuçlar alınıyor anlamış değilim. üstelik bitkisel deniyor. öyleyse aktara gidelim ve bu karışımı kendimiz yapalım.

    lokal anti-androjene ihtiyacımız var aslında. çok pahalıya satıyorlar. eminim maliyetinin en az 3 katı fiyattır ve bunu sürekli kullanmaya mahkumsun. sürekli kullanmak tolere edilebilir bir şey ama sürekli kullanılacak bir ürün için bu fiyat tolere edilemez.
  • ürünü kullanan arkadaşlara kötü bir haberim var. bir hekim olarak söylüyorum. ürünü kullanmayı bıraktığınızda çıkan saçlar da sizi bırakacak. şimdiden geçmiş olsun.
  • kaç kaç kaç kaç kaç
    --- spoiler ---

    çalışmaları doç. dr. oytun erbaş hayvan laboratuvarları tarafından yürütülen
    --- spoiler ---
    https://fitcareforte.com/…-saç-besleyici-losyon-ve-
    bak%c4%b1m-%c5%9fampuan%c4%b1
  • varmı bir gelişme
  • bu tarz ürünler genelde finasterid & minioxidil v.s. türevi birşeyler içeriyor. sadece tahmin ediyorum. varmıdır bilen eden, yazan bir yer? ikisi de değilse ne? bende minioxidil tarzı şeyler baş ağrısı yapıyor ve döngüsü duruyor. hormonal olaylara da hiç girmiyorum. kalkmaması ihtimalindense brazzerstaki kel adamın tr versiyonu gibi gezerim daha iyi. ona göre kullanacağım. bilipte kullanayım.
hesabın var mı? giriş yap