• idealist genç bir dr arkadaşın kurucusu olduğu sağlık, spor, beslenme, aslında kısaca daha sağlıklı bir yaşam adına çok faydalı ve rafine bilgiler bulacağınız bir site. rafine diyorum, zira bilgi kirliliğinin en fazla olduğu konular bu konular. bir doktorun kurucusu olduğu ve bilgilerini paylaştığı bir site fitekran.comdaha ayrı bir güven veriyor insana. ayrıca (bkz: ismail can çiftçi)
  • turkce kaynak olarak en dogru ve kanita dayali bilgiler bulunan fitness sitesi. kurucusu olan genc doktor arkadas oldukca sempatik ve ozverili gorunuyor. arkadasin eline saglik diyip siteyi takibe aliyorum.
  • güzel ve yararlı bir site. sporla alakalı bir çok şeyi barındırıyor.
  • bircok yerde artik sik gordugum bir isim oldu fitekran. durusu ve yapisi ile takip edilesi.
  • yazdığı her yazıyı mutlaka bilimsel araştırma ile zenginleştiren idealist bir doktorun sitesi.
  • adamı yumak görmüş kedi gibi çılgına çeviren site. yazılarının içinde diğer yazılarına refere ettiği linklere tıklayıp aman onları da okuyayım derken kendinizi bir anda tonla faideli bilginin içinde buluyorsunuz. ulan onu mu bunu mu derken bir de bakmışsın okunacaklar kitap boyutuna ulaşmış. sitedeki bilgiler salağa anlatır gibi yazıldığından yabancı bir yere gelmiş hissiyatına da kapılmıyorsunuz. bu kadar bedava iyilik karşısında tam adama en kallavisinden iskender ısmarlayasınız gelmişken 4. günün şafağında doğudan birden gandalf beliriveriyor. sitesinin hakkımızda kısmında yazdıklarını okumak bile insanı doğru yerde olduğuna ikna etmek için yetiyor. dileyen macfit'in bloguyla kombo da yapabilir.

    özetle: okuyun, okutun, insanların bir şekilde buraya ulaşmasını sağlayın.

    edit: bağlantılı olarak >> (bkz: #66536092)
  • spor salonunda ki tüm hocalarıma tek tek anlatıp ,takip etmelerini tavsiye ettiğim çok faydalı site. spor,sağlık,beslenme, egzersiz dünyası kadar, her kafadan ayrı bir sesin çıktığı başka bir dünya yoktur. her spor hocası ya da her diyetisyen, aynı konu hakkında farklı bir şey söylüyor. ama nihayet burda ,merak ettiğimiz pek çok konu , araştırmalar ve deneyler referans gösterilerek anlatılıyor. mesela tabata protokolünü bu kadar ayrıntılı olarak başka yerde bulamamıştım. diyette plato dönemi de çok detaylı anlatılmış. ellerine sağlık (bkz: ismail can çiftçi)
  • sık sık açıp okuduğum müthiş başucu sitesi. sağlıkla fitness la ilgili akla gelen her şeyin bulunabileceği bir bilgi kaynağı yapmış doktor arkadaş. başka yere bakmaya gerek yok. emeğinize sağlık efendim.
  • mesleğini layıkıyla yerine getirmekle kalmayıp, insanlara faydalı olmak adına, tamamen gönüllü olarak, piyasadaki çoğu yalan yanlış bilgiyi ortaya çıkaran ve doğrusunu pubmed makaleleriyle destekleyen dr. can çiftçi kardeşimizin yer imlerinde banko yeri olan harika sitesi. ketojenik diyet rehberi ve çeşitli supplement rehberleri sayesinde çok güzel kilo verip aynı zamanda elimin altında böyle bir şey olduğu için de motive oldum. eşe dosta öğretilesi site
hesabın var mı? giriş yap