*

  • öncelikle lösev'e fitre verilebilir mi? lösev'in sitesinden: tık
    --- spoiler ---

    fitre, zekat ve fidye bağışlarınız doğrudan ailelerimize maddi ve gıda yardımı olarak ulaştırılmaktadır. başka amaçlar için kullanılmamaktadır.
    --- spoiler ---
    fıtır sadakası, ramazan bayramına kavuşan ve temel ihtiyaçlarının dışında belli bir miktar mala sahip olan müslümanların, kendileri ve velâyetleri altındaki kişiler için, yerine getirmekle yükümlü oldukları malî bir ibadettir.
    diyanet işleri başkanlığı'na bağlı din işleri yüksek kurulu, bu yılki (2019) fitre'yi belirlerken bir kişinin asgari geçim tutarını hesapladı. buna göre 2019 yılı fitre tutarı 23 tl olarak belirlendi.
    (kaynak: diyanet işleri başkanlığı)

    arkadaşlar, sizleri bu yıl fitrelerimizi löseve bağışlamaya davet ediyorum.

    internet sitesinden yapmak isteyenler;
    lösev-fitre adresinden kolaylıkla yapabilirler.

    sms ile bağış yapmak isteyenler;
    turkcell, türk telekom veya vodafone faturalı hatlarınızdan 3406’ya sms göndererek bağış yapabilirsiniz. her bir mesaj bedeli 20 tl'dir. (vodafone ile sms bağışı yapabilmeniz için "bağış" yazıp gönderilmesi gerekmektedir.) türk telekom ve vodafone abonelerinden +2 sms mesaj gönderim ücreti alınmaktadır.

    eft ile yapmak isteyenler;
    banka / şube kodu: ziraat bankası / gaziosmanpaşa (gop) şube kodu: 920
    hesap numarası: 3458518-5007 ıban tr460001000920034585185007

    edit 2018: yıl düzeltmesi.
    edit 2019: `@mentem incomitata` nın hatırlatması: "vodafone'da boş mesaj gitmiyor, mesaj içeriğine büyük harfle 'bağış'yazmak gerekiyor."
  • 15 tl ile yetinmeden katılım yapılıp yer alınması gereken güzel kampanya..

    "şuna olur mu, buna versek sayılır mı, annemin abisinin oğlu öğrenci, o olmaz mı?" falan gibi sorularla hiç uğraşmaya gerek yok, al sana garanti adres..

    hadi bakalım..
  • çocuklarımızın yüzleri gülsün, geleceklerine umut olalım diye +2 ile katıldığım kampanya.
  • desteklediğim ve katılımda bulunduğum kampanya. ayrıca bizi bu konuda yönlendiren yazara da sevgilerle.
  • bende +2 olarak katıldığım kampanya. allah kabul etsin
  • +5 ile desteklediğim, insanların desteklemesi gereken kampanya.
  • gördükten sonra bizim de bu sene fitrelerimizi lösev'e bağışlamaya karar verdiğimiz kampanya.
    sadece fitre değil, zekat niyetiyle de bağış yapabilir hatta sadece bağış yapmak için de belli periyodlarla bağış yapılabilir.
    lösemili çocuklara hayat verin.
  • desteklenmesi gereken güzel ve naif kampanyalardan bir tanesi.

    tanımadığınız, paranızın nereye gittiğini bilmediğiniz insanlara yardımda bulunmaktansa, kesinlikle işe yarayacağını bildiğiniz bir yere yardımda bulunmak çok daha güzel diye düşünüyorum.

    bu linkten fitrenizi verebilirsiniz. 2018 yılı en düşük fitre 19 tl olarak belirlenmiştir. 19 tl bir çoğumuz için az bir para olarak görünse de, güçlerimizi birleştirdiğimizde bir çocuğumuza umut olabilir.

    bununla beraber, dilerseniz bu linkten de ramazan ayına özel bağışlarda bulunabilirsiniz. acil yardım kolisi, orta aile paketi, büyük aile paketi, mutlu aile paketi, çok sevinçli ve zengin aile paketi seçeneklerinden kendinize uygun olanı seçip bir aileyi sevindirebilirsiniz.
  • desteklediğim kampanyadır.
  • kızımın ve benim fitremizi bu hafta başında verdim; ancak şahsım adına bu kampanyaya katılmanın kesinlikle en doğrusu olacağını düşünüyorum. o sebeple verdiğim iki kişilik fitre toplamı da benden olsun. şifâ bulmaları ümidiyle, maksat çorbada bir tuz da ben katmış olayım.
hesabın var mı? giriş yap